Advert
Advert
Advert

Rize'de 2 Bin Kişilik İş Başvurusunda Yoğunluk Yaşandı

Rize'de Toplum Yararına Programlar kapsamında 2 bin kişiye istihdam sağlanacak iş başvuruları bugün başladı. Başvuruların ilk gününde İŞKUR önünde yoğunluk yaşandı.

Rize'de 2 Bin Kişilik İş Başvurusunda Yoğunluk Yaşandı
Rize'de 2 Bin Kişilik İş Başvurusunda Yoğunluk Yaşandı admin

Rize'de, Toplum Yararına Programlar kapsamında geçici süreli olarak 2 bin kişiye sağlanan istihdam imkanı, İŞKUR İl Müdürlüğünde yoğunluğa yol açtı. 

Belediyeler, özel idareler, müftülükler ve diğer kamu kurumlarında 6 ay süreli olarak çalıştırılmak üzere açılan ve 2 bin kişinin geçici olarak istihdam edileceği programa, başvurmak isteyenler, İŞKUR İl Müdürlüğü önünde uzun kuyruk oluşturdu. Sabahın erken saatlerinden itibaren kurumun önünde bekleyen vatandaşların başvuruları, saat 08.00'den itibaren gruplar halinde alınmaya başlandı.

Bekleme anında zaman zaman sıra nedeniyle yaşanan tartışmalara, kurumun güvenlik görevlileri müdahale etti.

İŞKUR İl Müdürü Hasan Kiraz, gazetecilere yaptığı açıklamada, Toplum Yararına Programlarda çalıştırılmak üzere alınacak kişilerin başvurularının bugünden itibaren başladığı söyledi. 

Başvuruların 3 Mart Cuma gününe kadar devam edeceğini belirten Kiraz, "Toplamda kurumlarımızla ilgili 2 bin kişi bir işçi alımımız olacak. Belediyeler, özel idareler, müftülükler ve diğer kurumlara alacağız. Bu proje 6 aylık bir projedir. İşe girecek olanlar 15 Mart'ta işe başlayacaklar ve 17 Eylül tarihine kadar çalışacaklar." dedi.

 

Rize Rize İŞKUR İl Müdürü Hasan Kiraz Toplum Yararına Program işçi alımı İŞKUR
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!