Advert
Advert
Advert

RTEÜ'de öğrenci konseyi seçimi yapıldı

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nin Öğrenci Konseyi Başkanlığına İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencisi Recep Tayyip Balıkçılar seçildi.

RTEÜ'de öğrenci konseyi seçimi yapıldı
RTEÜ'de öğrenci konseyi seçimi yapıldı admin

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Ahmet Midilli’nin görev süresinin dolması nedeniyle yapılan konsey seçimini İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencisi Recep Tayyip Balıkçılar kazandı. Seçim sonucunda ayrıca yönetim kurulu üyeleri ile denetleme ve divan üyeleri de belli oldu.

Yükseköğretim Kurumları Öğrenci Konseyleri ve Yükseköğretim Kurumları Ulusal Öğrenci Konseyi Yönetmeliği hükümleri uyarınca Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nin öğrenci konseyi üyelerinin belirlenmesi ve organlarının oluşturulması için Üniversitenin Senato Toplantı Salonunda seçim yapıldı.

Fakülte, Yüksekokulu, Meslek Yüksekokul ve Enstitü temsilcileri tarafından belirlenen isimlerin bir araya gelerek gerçekleştirdiği seçim sonucunda İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencisi Recep Tayyip Balıkçılar konsey başkanı olurken, Eğitim Fakültesinden İhsan Kartoğlu başkan yardımcısı oldu.

2016-2017 eğitim-öğretim yılı öğrenci seçim sonuçları şu şekilde: Görevi Adı ve Soyadı Birimi 1 Başkan Recep Tayyip Balıkçılar İİBF 2 Başkan Yardımcısı İhsan Kartoğlu Eğitim Fakültesi 3 Genel Sekreter Gökçe Bayraktar Güz. San. Tas. ve Mim. Fak. 4 Sayman Abdussamed Karababa Adalet MYO 5 Halkla İliş. ve Bil. Sorum. Ahmet Enbiya Er Teknik Bilimler MYO 6 Dış İlişkiler Sorumlusu Betül Semiz Turizm Fakültesi 7 Çalışma Grupları Sorumlusu Mustafa Caner Akgül Diş Hekimliği Fakültesi 8 Eğitim Sorumlusu Adem Doğan İlahiyat Fakültesi 9 Sağlık, Spor ve Kültür Sorum. Safiye Sümeyye Bezci Tıp Fakültesi Öğrenci Konseyi Denetleme Kurulu Görevi Adı ve Soyadı Birimi 1 Başkan İbrahim Yanıklar Ardeşen  MYO 2 Üye Ayşe Poyrazoğlu Pazar MYO 3 Üye Muhammet Emin Yenisolak Mühendislik Fakültesi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!