Advert
Advert
Advert

RTEÜ'de anti demokratik seçim

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nde (RTEÜ) gerçekleşecek olan ‘Öğrenci Konsey Seçimleri’, öğrenciler beklenmeden yapılacak.

RTEÜ'de anti demokratik seçim
RTEÜ'de anti demokratik seçim admin

Haber: Hasan Fehmi DEMİR

RTEÜ için Eylül’ün 19’unda başlayan eğitim öğretim yılının ilk günü belirlendiği iddia edilen konsey seçim takvimi görenleri hayrete düşürüyor.

RTEÜ’de 2 yıl önce gerçekleşen son Öğrenci Konseyi Seçimleri gibi işi oldu-bitti'ye getirmek isteyerek öğrenciler için adaylık başvuru tarihini okulun 2. Günü olan 20 Eylül’de başlatarak 3. Günü olan 21 Eylül’de bitirildi.

Ek yerleştirme ve DGS öğrencileri önemsiz!

RTEÜ’de gerçekleşecek seçim tarihine bakıldığında; Okulun açılışından sonra ki ilk ay içerisinde belli olan ek yerleştirmelerin dahi beklenmediği Öğrenci Konsey Seçimleri için aynı zamanda Dikey Geçiş Sınavı ile RTEÜ’yü tercih edecek öğrenciler dikkate alınmıyor.

Demokrasi yerini Diktatörlüğe bıraktı!

15 Temmuz’da halkın sahip çıktığı demokrasi RTEÜ yönetiminin ‘Yaptık oldu’ mantığı nedeni ile öğrencileri kapsamıyor. Öğrencilerin en önemli hakkı olan Öğrenci Konseyi Seçimleri RTEÜ’de oldubittiye getirilerek adeta ‘Öğrenci Konsey Seçimi’ değil ‘Okul Yönetimi Konsey Seçimi’ halini almış durumda.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!