Advert
Advert
Advert

Çayeli Arsovos yeni sezon açılışını yaptı

Rize 1. Amatör Küme Büyükler Ligi'nin yeni ekiplerinden Çayeli Arsovosspor, yeni sezon açılışını yaptı.

Çayeli Arsovos yeni sezon açılışını yaptı
Çayeli Arsovos yeni sezon açılışını yaptı admin

Geçtiğimiz sezon başında kurulan ve ilk kez katıldığı 2. Amatör Küme Ligini 25 puanla lider olarak tamamlayarak 1. Amatör Küme Ligine yükselen Çayeli Arsovosspor, önümüzdeki ay başlayacak olan yeni sezonun açılışını gerçekleştirdi.

Çayeli İlçe Stadında gerçekleştirilen sezon açılışına Çayeli Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Muhammet Yılmaz, Çayeli Devlet Hastanesi Başhekimi Yahya Kesici, AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, İstanbul Milletvekili Adayı Mehmet Hüsrev, İstanbul Maltepe Yıldız Futbol Takımı Antrenörü Aykut Emre, Çayeli Arsovos ve Madenli Belediyespor yöneticileri ile çok sayıda spor sever ve taraftarlar katıldı.

Sezon açılışında öncelikle veteranlar maçı oynandı. Açılışa katılan konukların oynadığı dostluk maçının ardından Çayeli Arsovos ile Madenli Belediyespor futbol takımları hazırlık maçı gerçekleştirdi. İki Çayeli takımı arasında oynanan ve çekişmeli geçen hazırlık maçında ekipler sahadan 3-3 berabere ayrıldı.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci ve İstanbul Milletvekili Adayı Mehmet Hüsrev Çayeli Arsovosspor'a her zaman destek olacaklarının sözünü verirken, Arsovos ekibi ise yeni sezon için hedeflerinin şampiyonluk olduğunu vurguladılar.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!