Advert
Advert
Advert

Rize 8. Veteranlar Ligi Şampiyonu Ardeşen oldu

Bu yıl 8.’si düzenlenen ve 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri anısına oynanan Rize Geleneksel Veteranlar Futbol Ligi şampiyonu belli oldu.

Rize 8. Veteranlar Ligi Şampiyonu Ardeşen oldu
Rize 8. Veteranlar Ligi Şampiyonu Ardeşen oldu admin
Haber: Turgay AYHAN

Rize 8. Geleneksel Veteranlar Ligi bu yıl 9 takımın katılımıyla 10 Ağustos 2016 Çarşamba günü başlamış ve 04 Eylül 2016 Pazar günü oynanan müsabakalarla sona ermişti. 9 hafta süren karşılaşmalar sonunda Derenin Uşakları Veteranlar takımı, Ardeşen Veteranlar takımı, Sanayi Veteranlar takımı ve Çiftlik Veteranlar takımı yarı finale yükselmişti.

07 Eylül Çarşamba günü oynanan yarı final müsabakaları sonunda Ardeşen Veteranlar takımı ile Çiftlik Veteranlar takımı final maçı oynadı. Derepazarı İlçe Stadında oynanan final maçını 2-1 kazanan Ardeşen Veteranlar takımı bu sezonun şampiyonu oldu. Müsabakada Ardeşen ekibinde Dursun Arduç kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı ve son 10 dakika takımını eksik bıraktı.

Müsabaka sonunda ödül törenine geçildi. Veteranlar Ligi Komitesi adına konuşan Abdullah Kalafatoğlu katılan tüm takımları centilmenliklerinden dolayı tebrik ederek, destek verenlere teşekkür etti. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik de yaptığı kısa konuşmasında, 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerine adanan bu anlamlı organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek, tüm takımları tebrik etti.

Ödül töreninde öncelikle okur53.com imtiyaz sahibi ve Gazeteci Turgay Ayhan’a, Veteranlar Ligine yerel medyada verdiği destekten dolayı ödülünü TÜFAD Rize Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Akgün takdim etti. Yine yerel medya olarak turnuvaya katılan 53 Gazeteciler Derneği takımına ödülü, Ofspor Futbol Kulübü’nün Rizeli futbolcusu Fatih Kaan Arıman tarafından Antrenör Cengiz Uçak’a takdim edildi.

Turnuvanın gol kralı olan Ömer Kocapir’e en iyi golcü ödülü, TÜFAD Yönetim Kurulu Üyesi Tahir Karafazlı tarafından takdim edildi. Turnuvanın yapılmasına katkılarından dolayı TÜFAD Rize Şube Başkanı Bilal Karafazlıoğlu’na, kendisinin il dışında olmasından dolayı ödülü, Derepazarı İlçe Stat Amiri Rahmi Aslan tarafından TÜFAD Yönetim Kurulu Üyesi Cevdet Kurt’a takdim edildi.

Turnuvanın ikincisi olan ve aynı zamanda geçen yılın şampiyonu olan Çiftlik Veteranlar takımına ikincilik kupası, takımın geçen yılki oyuncusu Abdullah Kalafatoğlu tarafından takdim edildi. Şampiyon Ardeşen Veteranlar takımına şampiyonluk kupası, madalyaları ve 150 TL’lik hediye çekleri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik tarafından takdim edildi.

Rize 8. Geleneksel Veteranlar Ligi anısına, Organizasyon Komitesi olarak Abdullah Kalafatoğlu, Hakan Turanlı ve Tahir Karafazlı tarafından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik’e Rize’nin simgesi olan kemençe hediye edildi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!