Advert
Advert
Advert

Çift kameralı Huawei P9 Türkiye'de

Huawei P9, fotoğraf alanında dünyanın önde gelen markalarından Leica ile birlikte geliştirdiği çift kamerası sayesinde; üstün özellikleri ve etkileyici görüntüleme performansıyla 2016 yılının en iyi akıllı telefonları arasında yerini alıyor.

Çift kameralı Huawei P9 Türkiye'de
Çift kameralı Huawei P9 Türkiye'de admin

Huawei Tüketici Elektroniği İş Grubu tarafından geçtiğimiz Haziran ayında Türkiye lansmanı yapılan, dünyanın ilk çift Leica kamera donanımına sahip akıllı telefonu Huawei P9’un altın rengiyle Eylül ayında Türkiye’de satışa çıkmaya hazırlanıyor.

Leica Camera AG işbirliği ile geliştirilen Huawei’nin yeni amiral gemisi P9 Gold, kullanıcılara devrim niteliğinde kamera deneyimini sunarken, çekici ve etkileyici tasarımıyla göz kamaştırıyor. Çift arka kamera, uyum içinde çalışarak kullanıcıların detay, renk ve derinlik açısından mükemmel fotoğraflar çekmesini sağlıyor. Huawei P9, daha aydınlık ve detaylı çekimler yapabilen çift kamerası ile düşük ışık koşullarında da iddialı olduğunu ispat ediyor.

Akıllı Telefon Fotoğrafçılığına Huawei ve Leica yorumu

Huawei ve Leica, sektörde çığır açan bir akıllı telefon fotoğrafçılığı deneyimi için tasarım ve mühendisliğin mükemmel bileşimini P9’da bir araya getirdi. Mükemmel bir donanıma ve bu donanıma uyum içinde eşlik eden optik lensten sensörlere ve görüntü işleme algoritmasına kadar, kullanıcıların en mükemmel fotoğrafları çekmesi için her şey Huawei P9’da en ince detayına kadar düşünüldü.

Huawei P9’un benzersiz çekim yeteneklerinin başında Leica’nın; sektörün en kaliteli ve en ince ayrıntısına kadar kusursuz detayları yakalayan optik lensleri ile tasarlanan çift kamera özelliği geliyor. P9’ un renkli kamerası renkleri mükemmel bir şekilde analiz ederken, monokrom kamerası ise detaylar konusunda benzersiz bir performans gösteriyor.

P9 ile çekilen her kare, Leica’nın yüksek duyarlılığa sahip ve zamanın ötesindeki karakteristiğini vurgularken, Leica’nın Standart, Parlak Renk ve Yumuşak Doku çekim modu seçenekleri ile görsellerdeki profesyonel dokunuş bir adım ileri taşınıyor. P9’un hassas kamera parametre kalibrasyonu ile her çekim modu Leica’nın kendine özgü sonuçlarının farklı bir yansıması haline geliyor. P9 kullanıcıları monokrom modu seçerlerse cihazlarını gerçek bir monokrom kamera gibi kullanarak, inanılmaz siyah – beyaz kareler elde edebiliyor.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!