Advert
Advert
Advert

Rize Veteranlar Ligi'nde yarı final heyecanı

Bu yıl 8.’si düzenlenen Rize Veteranlar Liginde 9 hafta süren mücadele sona erdi ve 4 takım şampiyonluk yarışında yarı finale yükseldi.

Rize Veteranlar Ligi'nde yarı final heyecanı
Rize Veteranlar Ligi'nde yarı final heyecanı admin

Bu yıl, 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri anısına düzenlenen Rize Veteranlar Liginde yarı finalistler belli oldu. 9 takımın katıldığı ve 9 hafta süren Veteranlar Liginde birbirinden çekişmeli 36 müsabaka oynandı.

Oynanan müsabakalar sonunda, ligde ilk iki haftayı mağlup kapatan ancak üst üste aldığı 6 galibiyetle 18 puan toplayan Derenin Uşakları Veteranlar takımı lider olarak yarı finale yükseldi. Ligin vazgeçilmez ekini Ardeşen Veteranlar takımı 16 puanla ikinci, yine bir diğer vazgeçilmez ekiplerden Sanayi Veteranlar takımı 13 puanla üçüncü ve geçen yılın şampiyonu Çiftlik Veteranlar takımı 13 puanla dördüncü sırada yer alarak yarı finale yükselen takımlar oldu.

Ligde Çelik Perde Veteranlar takımı 11 puanla beşinci, Pazar Veteranlar ve Mastırları 10 puanla altıncı, Derepazarı Veteranlar takımı 10 puanla yedinci, Güneysu Veteranlar takımı 8 puanla sekizinci ve 53 Gazeteciler Derneği Veteranlar takımı 3 puanla dokuzuncu ve son sırada ligi tamamladı.

Derepazarı İlçe Stadında 07 Eylül Çarşamba günü oynanacak olan yarı final müsabakalarında Derenin Uşakları ile Çiftlik Veteranlar takımı saat 20.30’da, Ardeşen Veteranlar ile Sanayi Veteranlar takımı ise 21.30’da karşı karşıya gelecekler.

Bu iki karşılaşmanın sonucunda galip gelen iki takım, şampiyonluk için 10 Eylül Cumartesi günü saat 20.30’da final müsabakası oynayacak.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!