Advert
Advert
Advert

Rize Veteranlar Ligi'nde son haftaya girildi

Rize Veteranlar Ligi’nde 8. Hafta geride kalırken, yarı finale çıkacak olan takımlar son hafta oynanacak müsabakalarla belli olacak.

Rize Veteranlar Ligi'nde son haftaya girildi
Rize Veteranlar Ligi'nde son haftaya girildi admin

Bu yıl 8.’si düzenlenen ve 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri adına organize edilen Rize Veteranlar Ligi 8. Hafta mücadelelerinde 53 Gazeteciler Derneği Veteranlar takımı, Çelik Perde Veteranlar takımı ile oynayacağı müsabakaya çıkmayınca Çelik Perde Veteranlar hükmen galip sayıldı.

Günün ikinci maçında Güneysu Veteranlar takımı ile Pazar Veteranlar takımı ile karşı karşıya geldi. Güneysu ekibi 2-0 öndeyken Pazar ekibi müsabakadan çekilme kararı aldı ve Güneysu ekibi böylece hükmen galip sayılarak hanesine 3 puanı yazdırdı.

Bir diğer karşılaşmada Sanayi Veteranlar takımı rakibi Çiftlik Veteranlar takımını 4-1 mağlup ederek yarı final yolunda avantaj elde etti. Haftanın son maçında ise bir maç eksiği bulunan Derenin Uşakları Veteranlar takımı, rakibi Derepazarı Veteranlar takımını 4-1 mağlup ederek galibiyet serisini sürdürdü.

13 puanla liderliğini sürdüren Ardeşen Veteranlar takımının BAY geçtiği 8. Haftanın sonunda Derenin Uşakları 12 puanla ikinci, Sanayi Veteranlar 11 puanla üçüncü, Çelik Perde Veteranlar 11 puanla dördüncü, 10 puanlı takımlardan Pazar Veteranlar ve Mastırlar beşinci, Çiftlik Veteranlar altıncı, Derepazarı Veteranlar yedinci, Güneysu Veteranlar 8 puanla sekizinci ve 53 Gazeteciler Derneği 3 puanla dokuzuncu ve son sırada kaldı.

Yarı final yolunda son haftaya girilen Veteranlar Liginde 03 Eylül Cumartesi günü oynanacak olan ilk maçta Pazar Veteranlar ve Mastırlar ile Derenin Uşakları Veteranlar takımı saat 20.00’de erteleme maçı için sahaya çıkacak. 20.30’da Güneysu Veteranlar ile Çiftlik Veteranlar karşı karşıya gelecek. 21.30’daki günün son maçında ise Çelik Perde Veteranlar ile Ardeşen Veteranlar mücadele edecek.

Ligde 04 Eylül Pazar günü oynanacak olan son gün karşılaşmalarında ise Sanayi Veteranlar ile Derepazarı Veteranlar saat 20.30’da karşı karşıya gelirken, 21.30’da ise Derenin Uşakları Veteranlar ile 53 Gazeteciler Derneği Veteranlar takımı mücadele edecek.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!