Advert
Advert
Advert

Rize Veteranlar Ligi'nde bitime az kaldı

Bu yıl 8. düzenlenen turnuvada her hafta sürpriz sonuçlar alınmaya devam ediyor yarı finallere iki maç kala 7. Hafta müsabakalarında her takım her takımı yenebilecek güçte olduğunu gösterdi

Rize Veteranlar Ligi'nde bitime az kaldı
Rize Veteranlar Ligi'nde bitime az kaldı admin

Ardeşen veteranları Pazar günü oynanan maçta rakibi 53 Gazeteciler Derneği oyuncularının Çaykur Rizespor maçını takip etmeye gitmelerinden dolayı çıkmadıkları maçı 3 – 0 hükmen alarak puanlarını 13 yükselttiler. Günün ikinci maçında ise sanayi veteranları üstün bir oyun ortaya koyarak rakibi Pazar veteranlarını 4 – 1 ile geçerek puanını 8'e yükselterek yarı final yolunda bende varım dedi.

Pazartesi oynanan ilk maçta çelik perde iyi başladığı turnuvada üst üste aldığı iki mağlubiyetle avantajını kaybetmiş görünüyor. Derepazarı veteranları tecrübesiz çelik perde takımına yarım düzine gol atarak maçı 6-0 kazandı ve puanını 10'a yükselti, günün ikinci maçında derenin uşakları rakibi Çiftlikspor'u 4 – 0 ile geçip puanını 9'a yükseltti.

Ligde 7. hafta karşılaşmalarının sonunda Ardeşen veteranlar takımı 13 puan ile birinci, 10 puanlı takımlardan Pazar Veteranlar takımı ikinci, Derepazarı Veteranlar takımı üçüncü, Derenin Uşaklar Veteranlar takımı 9 puanla dördüncü, 8 puanlı Sanayi Veteranlar takımı beşinci, Çelik Perde Veteranlar takımı altıncı, Güneysu Veteranlar takımı 5 puanla yedinci ve 53 Gazeteciler Derneği Veteranlar takımı ise 3 puanla sonuncu sırada yer aldı.

Ligde 8. Hafta mücadelelerinde 53 Gazeteciler Derneği ile Çelik Perde veteranlar takımı, Pazar Veteranlar ile Güneysu Veteranlar takımı, Çiftlik Veteranlar takımı ile Sanayi Veteranlar takımı ve Derepazarı Veteranlar takımı ile Derenin Uşakları Veteranlar takımı karşı karşıya geldi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!