Advert
Advert
Advert

Kalkanderespor'un kalesi emin ellerde

Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekiplerinden Kalkanderespor, kalesini güçlendirmek adına 21 yaşındaki genç kaleci Cihan Kotil'i kadrosuna dahil etti.

Kalkanderespor'un kalesi emin ellerde
Kalkanderespor'un kalesi emin ellerde admin

İki sezon aradan sonra yeniden Bölgesel Amatör Lig'e yükselen ve bu sezon 3. Grupta bir diğer Rize temsilcisi Çayelispor ile birlikte 3. Lig mücadelesi verecek olan Kırmızı-Beyazlı Kalkanderespor, kalesini genç yeteneklerden Cihan Kotil'e emanet edecek.

08 Aralık 1995 doğumlu olan 21 yaşındaki genç kaleci Cihan Kotil, futbola 8 yaşında Çaykur Rizespor alt yapısında başladı. Kaleci antrenörü Ertan Akbulut ve ardından Kazım Rakıcı yönetiminde 5 yıl Rizespor alt yapısında Yeşil-Mavili kaleyi koruyan Cihan, 14 yaşında Rize Telekomspor alt yapısına transfer oldu.

Küçük yaşına rağmen Telekomspor'un amatör ligde A Takım kalesini koruyan nadir örneklerden biri olan Cihan Kotil, 6 sezon boyunca 3 yılı A takım olmak üzere U19, U17, U16 liglerinin de kalesini korudu. Geçen yıl vatani görevini yapmak üzere Hatay'ın Yayladağı İlçesine bağlı Keşap Kasabasında askerlik görevini yerine getiren Cihan, Nisan ayı içinde döndüğü askerlik sonrası 1. Amatör Kümede mücadele eden Telekomspor'un son 3 maçında da yine kaleyi koruyan isim oldu.

Bu sezon yeniden BAL Liginde mücadele edecek olan Kalkanderespor'a transfer olan Cihan Kotil, futbola başladığı dönemlerde kaleci antrenörü olan Ertan Akbulut ile Kırmızı-Beyazlı takımda yeniden bir arada geldi.

25 Eylül Pazar günü başlayacak olan ligde ilk hafta Çayelispor ile Rize derbisine çıkacak olan Kalkanderespor'da başarılı bir sezon geçirmek istediğini belirten Cihan Kotil, kampta olan takımıyla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!