Advert
Advert
Advert

Rize Veteranlar Ligi'nde 5. Hafta geride kaldı

Bu yıl 8.'si düzenlenen Rize Veteranlar Ligi tüm hızıyla devam ediyor.

Rize Veteranlar Ligi'nde 5. Hafta geride kaldı
Rize Veteranlar Ligi'nde 5. Hafta geride kaldı admin

03-04 Eylül tarihlerinde oynanacak olan 9. Hafta karşılaşmalarıyla ilk etabı tamamlanacak olan ligde 5. Hafta mücadeleleri de geride kaldı.

Heyecanın gittikçe yükseldiği ligde 5. haftanın ilk mücadelesi Derepazarı Veteranlar takımı ile 53 Gazeteciler Veteranlar takımı arasında oynandı. Karşılaşmanın sonunda Derepazarı ekibi rakibini 7-1 gibi farklı bir skorla mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırdı.

İkinci karşılaşmada Derenin Uşakları Veteranlar takımı ile Güneysu Veteranlar takımı karşı karşıya geldi ve 3 puanı hanesine yazdıran taraf rakibini 2-1'lik skorla mağlup eden Derenin Uşakları ekibi oldu.

Ligde ilk iki sırayı oluşturan Pazar Veteranlar takımı ve Çelik Perde Veteranlar takımının mücadelesi oldukça çekişmeli geçti. Normal süresi golsüz berabere tamamlanan maçın ardından averaj penaltılarına geçildi. Penaltılarında kalesinde devleşen İzzet Yıldırım sayesinde Pazar Veteranları rakibine karşılık avantaj sağlayarak liderliğini sürdürdü.

Çiftlik Veteranlar takımı ile Ardeşen Veteranlar takımı arasında oynanan haftanın son maçında ise üzücü olaylar çıktı. Çiftlik ekibi rakibi karşısında 2-0 öndeyken çıkan olaylar neticesinde iki takımın da isteğiyle müsabaka tamamlamadan bu şekilde sona erdi. Maçta Ardeşen ekibinin 4 numaralı oyuncusu kırmızı kartla oyun dışında kalırken oyun alanını terk ederken müsabakanın hakemine istenmeyen laflar kullanarak turnuvadaki ilk cezalı oyuncu konumunda oldu.

Sanayi Veteranlar takımının BAY geçtiği 5. Haftanın sonunda Pazar Veteranlar ve Mastırları 10 puanla liderliğini sürdürürken Çelik Perde ekibi 8 puanla ikinci, 7 puanlı takımlardan Ardeşen ekibi üçüncü, Derepazarı ekibi dördüncü, Çiftlik ekibi beşinci, Derenin Uşakları 6 puanla altıncı, 4 puanlı takımlardan Güneysu ekibi yedinci, Sanayi ekibi sekizinci ve 3 puanda kalan 53 Gazeteciler Derneği dokuzuncu ve sonuncu oldu.

Ligde 25 Ağustos Perşembe günü oynanacak olan 6. Hafta karşılaşmalarında Güneysu Veteranlar ile Sanayi Veteranlar takımı saat 20.30'da, Derepazarı Veteranlar ile Ardeşen Veteranlar takımı 21.30'da karşı karşıya gelecek.

26 Ağustos Cuma günü ise Çiftlik Veteranlar ile Çelik Perde Veteranlar saat 20.30'da, Pazar Veteranlar ile Derenin Uşakları ise saat 21.30'da karşı karşıya gelecekler.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!