Advert
Advert
Advert

Çayeli Arsovos Bayram Şanal ile yeniden anlaştı

Rize 1. Amatör Küme'nin yeni ekiplerinden Çayeli Arsovos, başarılı futbolcusu Bayram Şanal ile yeni sezon için yeniden anlaştı.

Çayeli Arsovos Bayram Şanal ile yeniden anlaştı
Çayeli Arsovos Bayram Şanal ile yeniden anlaştı admin

Geçtiğimiz sezon başında kurulan ve ilk kez katıldığı 2. Amatör Küme Ligini 25 puanla lider olarak tamamlayarak 1. Amatör Küme Ligine yükselen Çayeli Arsovosspor, kadrosunda yer alan başarılı futbolcusu Bayram Şanal ile yeni sezon için anlaştı.

Sağ bek ve defans hattında görev yapan 20 yaşındaki genç futbolcu 2. Amatör Küme Liginde yaptığı 3 asist ile takımına katkı sağladı. Futbola 8 yaşında Çaykur Rizespor alt yapısında başlayan Bayram, 2 sezon sonra Pazarspor alt yapısına transfer oldu. 3 sezon görev aldığı Pazarspor'da 2 gol atan ve 5 asist yapan Bayram ardından Rize Amatör Küme takımlarından Madenli Belediyespor'a transfer oldu. 2 seozn mücadele ettiği Madenli ekibinde 3 gol ve 6 asist başarısı gösteren Bayram Şanlı, yine Amatör Küme ekiplerinden Büyükköyspor'da da 1 sezon geçirerek burada da 2 gol atıp 3 asist yaptı.

Bu sezon 20 takımın mücadele edeceği Rize 1. Amatör Küme Liginde yeniden Çayeli Arsovos ekibinde yer alacak olan Bayram Şanlı, takımıyla yeni bir şampiyonluk daha yaşamak istiyor.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!