Advert
Advert
Advert

Rize Veteranlar Liginde sürprizlerle dolu bir hafta

Bu yıl 8'inci kez düzenlenen Rize Veteranlar Ligi'nin 4. haftasında sürpriz sonuçlar alındı.

Rize Veteranlar Liginde sürprizlerle dolu bir hafta
Rize Veteranlar Liginde sürprizlerle dolu bir hafta admin

Rize Veteranlar Ligi'ndeki heyecanı yüksek karşılaşmalarda eski futbolcular, izleyenlere mücadele ve seyir zevki üst düzey futbol izletmeye devam ediyorlar.

Ligin ilk 3 haftasını puansız kapatan Derenin Uşakları Veteranlar takımı 4. hafta sonunda 3 puanla tanıştı. Bol gollü geçen mücadelede Derenin Uşakları takımında top koşturan antrenörler Cengiz Uçak ve Hakan Turanlı yıldızlaşan isimler olurken Sanayi Veteranlar takımının yıldızlaşan ismi Osman Şahin’in (küçük Osman) çabası yeterli olmayınca Derenin Uşakları müsabakadan 7-4 galip ayrıldı.

Günün ikinci karşılaşmasında, geçen yılın şampiyonu Çiftlik Veteranlar takımı ile bu yıl turnuvaya ilk kez katılan 53 Gazeteciler Derneği Vetaranlar takımı karşı karşıya geldi. Çekişmeli geçen maçta Çiftlik Veteranlar takımı, Sultan Karamustafa ve Yavuz Tüfekçi’nin güzel oyunuyla rakiplerini 4-1 mağlup ettiler. 53 Gazeteciler Derneği’nde mücadele eden antrenörler Ogün Kutlu ve İhsan Öksüz'ün çabası ise puan almaya yetmedi ve son 3 maçı puansız kapatan takım oldular.

Turnuvanın 4. Haftasında oynanan bir diğer karşılaşmada ise Güneysu Veteranlar takımı ile Çelik Perde Veteranlar takımı karşı karşıya geldi. Güneysu Veteranları girdiği pozisyonları golcüsü Mehmet Gür (İnce Memed) ile değerlendiremeyince, Çelik Perde maçın başında ve sonunda bulduğu gollerle galip gelmesini bildi. Ramiz Çelik ve Yunus Baş'ın golleri ile sahadan 2-0 galip ayrılan Çelik Perde Veteranlar takımı, hanesine 3 puanı yazdıran taraf oldu.

Haftanın son maçı ligi yenilgisiz sürdüren Pazar Veteranlar ve Mastırları takımı ile Ardeşen Veteranlar takımı arasında oynandı. güçlü iki takımın mücadelesine sahne oldu. Yüksek bir oyun temposunda oynanan ve gerçek anlamda bir futbol karşılaşmasını aratmayan müsabakada Ardeşen Veteranları rakibi Pazar Veteranların yenilmezlik serisine son vererek müsabakadan 3-2 galip ayrıldı. Ardeşen Veteranlarda Nedim sonucu belirlerken Suat Yanıklar ise inanılmaz mücadelesi ile galibiyette başrol oynadı. Başkan Ahmet Topal'ın maça gelmesi Ardeşen ekibi adına ekstra moral olurken, Pazar Veteranlarda Macit Yüksel'in olmayışı takımı olumsuz anlamda etkiledi. Mustafa Biber ve Hasan Tezcan’ın gayretleri ise puan için yeterli olmadı.

Derepazarı Veteranlar takımının BAY geçtiği 4. Haftanın sonunda Pazar Veteranlar ve Mastırları 9 puanla liderliğini sürdürürken, 7 puanlı takımlardan Çelik Perde Veteranlar ikinci, Ardeşen Veteranları üçüncü sırada yer aldı. 4 puanlı takımlardan Derepazarı Veteranlar dördüncü, Güneysu Veteranlar beşinci, Sanayi Veteranlar altıncı ve Çiftlik Veteranları yedinci sırada yer aldı. 3 puanlı takımlardan Derenin Uşakları Veteranlar sekizinci sırada yer alırken 53 Gazeteciler Derneği Veteranlar ise dokuzuncu ve son sırada kaldı.

Ligde 22 Ağustos Pazartesi günü saat 20.30'da oynanacak olan 5. Hafta mücadelesinde 53 Gazeteciler Derneği ile Derepazarı Veteran takımları karşı karşıya gelecek. Saat 21.30'da ise Derenin Uşakları ile Güneysu Veteran takımları mücadele edecek. 23 Ağustos Salı günü oynanacak olan diğer karşılaşmalarda ise Çelik Perde ile Pazar Veteran takımları 20.30'da, Ardeşen ve Çiftlik Veteran takımları ise 21.30'da karşı karşıya gelecekler.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!