Advert
Advert
Advert

Rize Veteranlar Ligi'nde 2. hafta tamamlandı

Bu yıl 8'inci kez düzenlenen ve 10 Ağustos Çarşamba günü 9 takımın katılmıyla start alan Rize Veteranlar Ligi'nde 2. Hafta tamamlandı.

Rize Veteranlar Ligi'nde 2. hafta tamamlandı
Rize Veteranlar Ligi'nde 2. hafta tamamlandı admin

Çarşamba günü 53 Gazeteciler Derneği ve Sanayi Veteranlar takımlarının oynadığı açılış maçı ile başlayan turnuvada ikinci karşılaşmalar sonunda Pazar Veteranlar Takımı ikide iki yaparak 6 puanla lider oldu. 53 Gazeteciler Derneği Veteranlar Takımı Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman'ın da kadrosunda yer aldığı ve o maçta ayağından sakatlanarak ameliyat olmak durumunda kaldığı ilk maçı kazanırken ikinci maçta Güneysu Veteranlar takımına 5-0 mağlup oldu.

Bu yılki turnuvada ilk defa yer alan Çelik Perde Veteranlar takımı, ilk haftayı mağlup kapatan Derenin Uşakları Veteranlar takımını zorlu ve çekişmeli geçen bir maçtan sonra 3-1 ile geçip 3 puanı hanesine yazdırdı.

Günün ikinci maçında Pazar Veteranlar, Derepazarı Veteranlar takımını 1-0 ile geçmeyi başardı. Sanayi Vetaranlar takımı ise Ardeşen Veteranlar takımını 4-0 mağlup etti.

Oynanan ikinci maçların sonunda Pazar vetarnlar 6 puanla lider olurken 53 Gazeteciler Derneği, Sanayi Veteranlar, Güneysu Veteranlar, Derepazarı Veteranlar, Çelik Perde Veteranlar ve Ardeşen Veteranlar 3'er puanla sıralandılar, Çiftlik Veteranlar ile Derenin Uşakları Veteranlar takımı ise puansız şekilde son iki sıraya yerleştiler.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!