Advert
Advert
Advert

RTEÜ Sosyal Kampüsü ihalesi yapıldı

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Geliştirme Vakfı Mütevelli Heyet Toplantısı İstanbul’da yapıldı.

RTEÜ Sosyal Kampüsü ihalesi yapıldı
RTEÜ Sosyal Kampüsü ihalesi yapıldı admin

RTEÜ Geliştirme Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Nusret Bayraktar’ın başkanlığındaki toplantıya Mütevelli Heyet üyeleri; Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri ve Mütevelli Heyet Başkan Vekili Fahri Kasırga, Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreteri Seyfullah Hacımüftüoğlu, Bilal Erdoğan, Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Rektör Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Abdülkadir Kart, Hamdi Topçu ile Vakıf Genel Sekreteri Harun Mertoğlu katıldı.

Okçular Vakfı’nda düzenlenen toplantıda Üniversitenin akademik ve idari personeli için çok önemli olan lojmanların da içinde bulunduğu sosyal kampüs konusu görüşüldü.

Sosyal kampüsün ihale işlemleri ile kontrolörlük işlemlerini yürütecek olan KİPTAŞ’ın Genel Müdürü İsmet Yıldırım da toplantıya katılarak ihale işlemleri ve yapım süreci konusunda Mütevelli Heyet üyelerine bilgi verdi.

Yıldırım konuşmasında, KİPTAŞ’ın lojmanların yapımını ihale ettiğini, ihaleyi alan firmanın belli olduğunu ve yaklaşık olarak iki yılda projenin tamamlanacağını, önümüzdeki haftalarda ihaleyi alan firmaya yer teslimi yapılarak inşaat çalışmalarına başlanacağını ifade etti.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!