Advert
Advert
Advert

Rize Karması, Konya'da futbol şölenine katıldı

TÜFAD Rize Karması ve Teknik Heyeti, Konya'da düzenlenen Minikler Futbol Şölenine katıldı.

Rize Karması, Konya'da futbol şölenine katıldı
Rize Karması, Konya'da futbol şölenine katıldı admin

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) ve Konya Selçuk Üniversitesi işbirliği ile gerçekleştirilen Minikler Futbol Şöleni'ne 44 ilden 500'ü aşkın sporcu ile antrenörlerden oluşan yaklaşık 750 kişi katıldı.

2004 doğumlu 12 sporcudan oluşan TÜFAD Rize karmasına Konya'da TÜFAD Rize Şube Başkanı Bilal Karafazlıoğlu, İdari Sorumlu Salih Osman, Antrenör Samet Papaker, Scout İzleme Ekibinden Hakan Turanlı ve Erkan Sabri Bitirim eşlik etti.

Organizasyonla ilgili açıklama yapan TÜFAD Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve Rize Şube Başkanı Bilal Karafazlıoğlu, "Bu tür etkinliklere katılarak çocuklarımızın gelişimlerini sağlamayı ve aynı zamanda Milli takımlara alt yapı oluşturmayı amaçlıyoruz. Konya'da tespit edilen yetenekli sporcular Ağustos sonunda Afyon'da yapılacak etkinlikte yer alacak. Rize U12 Liginden yapılan seçmelerde 12 sporcumuzu tespit etmiştik. Bu tür organizasyonlarımızda kurum ve kuruluşlarımızın desteğini görmek istiyoruz. Bizler Rize'ye, Rize'nin çocuklarına hizmet ediyoruz. Organizasyonumuzdan dolayı; Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüze, TÜFAD Genel Başkanımız Sayın İsmail Dilber ve Genel Merkez Yönetim Kurulumuza, şube başkanlarımıza, TÜFAD Rize Şube Yönetim Kurulumuza, Rize'deki Kulüp idareci ve Antrenörlerine, Sporcularımıza ve ailelerine şükranlarımızı sunuyoruz." dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!