Advert
Advert
Advert

Rize 8. Veteranlar Ligi başlıyor

Rize’de her yıl geleneksel olarak düzenlenen Veteranlar Turnuvası için hazırlıklar başladı.

Rize 8. Veteranlar Ligi başlıyor
Rize 8. Veteranlar Ligi başlıyor admin
Haber: Turgay AYHAN

Bu yıl 8'inci kez düzenlenecek olan Rize Veteranlar Ligi 6 Ağustos Cumartesi günü başlayacak.

Tertip Komitesini Abdullah Kalafatoğlu , Hakan Turanlı ve Tahir Karafazlı'nın oluşturduğu ve geleneksel hale gelen Rize 8. Veteranlar Ligi için başvuru süreci başladı.

40 yaş ve üstü sporcuların katılabileceği 8. Veteranlar Ligi hakkında açıklama yapan Tertip Komitesi Üyesi Abdullah Kalafatoğlu, "Rize'nin değerli futbolcularının futbolu bıraktıktan sonra bir araya gelerek tekrar eski günlerini yad ettikleri turnuvamızda 40 yaş üstü futbolcular eski hünerlerini tekrar izlettirecekler." dedi.

Turnuvaya katılacak olan tüm takımlara tertip komitesi adına şimdiden başarılar dileyen Kalafatoğlu yaptığı açıklamada, "Artık geleneksel hale gelen turnuvamızı 8 yıldır tertipliyoruz. Bu güne kadar bir çok yıldız oyuncunun yer aldığı turnuvamızın amacı Rize futboluna; gerek futbolcu, gerek yönetici, gerekse seyirci olarak katkı vermiş 40 yaş üstü futbol paydaşlarını bir araya getirmek ve eski güzel günlerin hatırlanmasına katkıda bulunmaktır." dedi.

6 Ağustos tarihinde başlayacak olan ve Derepazarı İlçe Stadında oynanacak müsabakalarla ilgili bilgi veren Kalafatoğlu, "Yarı sahada oynanacak olan turnuvada 8 futbolcu sahada olacak. Oyuncu değişikliğinin sınırsız olduğu maçlarda sonuç berabere biterse averaj penaltıları atılarak artı averaj elde edilmektedir." dedi.

Bu yılki turnuvaya, her yıl katılan Sanayi Veteranlar ve Ardeşen Veteranlar, geçen yılın şampiyonu Çiftlik Veteranlar, önceki yıllarda şampiyonluk sevinci yaşamış takımlardan ; Çemberci Veteranlar, Harun Çiçekçilik , Moda Kuyumculuk , Güneysu Veteranlar takımlarının yanı sıra, Merkezden Akbulut İletişim Veteranlar Takımının yanı sıra İyidere, Fındıklı, Çayeli ve Pazar İlçeleri ile Salarha Bölgesinden de birer takımın katılması bekleniyor.

Turnuvanın sonunda şampiyon olan takıma kupa, madalyalar ve hediye çekleri verilecek. Ayrıca kapanış gecesi Rize futboluna katkı verenlere plaket takdim edilecek.

Turnuva hakkında bilgi almak için irtibat telefonu: 0 533 387 66 76

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!