Advert
Advert
Advert

ASKF Rize'de anlamlı bayram ziyareti

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Rize Şube Yönetimi tarafından düzenlenen bayramlaşma töreninin ardından Fındıklı İlçesindeki Şehit Emrah Aytemiz’in Ailesine taziye ziyaretinde bulunuldu.

ASKF Rize'de anlamlı bayram ziyareti
ASKF Rize'de anlamlı bayram ziyareti admin

ASKF Rize Şubesi tarafından Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi. Rize’deki spor camiasının bir araya geldiği bayramlaşma töreninin ardından taban birlikleri temsilcileri Fındıklı İlçesi’ne geçerek,  26 Haziran tarihinde Diyarbakır’ın Lice İlçesi kırsalında PKK’lı teröristler tarafından açılan ateş sonucu şehit düşen 28 yaşındaki Uzman Çavuş Emrah Aytemiz’in ailesine taziye ziyaretinde bulundular.

ASKF Rize Şube Yönetimi, Faal Futbol Hakemler ve Gözlemciler Derneği Rize Şube Yönetimi ve Rize Saha Komiserleri Derneği Yönetimi olarak Fındıklı İlçesinde öncelikle Şehit Emrah Aytemiz’in mezarında dua okuyan taban birlikleri temsilcileri, Aytemiz’in ailesini de bayramda yalnız bırakmayarak hem taziyede bulundular hem de buruk geçen bayramlarını tebrik ettiler.

Ziyaretle ilgili bir açıklama yapan ASKF Rize Şube Başkanı Ali Çelik, “Rize taban birlikleri olarak bayramlaşmak ve ziyaretler için bulunduğumuz Fındıklı ilçesinde bizi ağırlayan başta kaymakamımız Sayın Arif Karaman'a, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Bülent Uzuner'e ve Fındıklıspor Kulübü Başkanı Hasan Aydınoğlu'na teşekkürlerimizi sunuyorum. Ziyaretimize katılan TFF İl Temsilcimiz Ademali Erten’e, TFF İl Temsilcisi Yardımcısı Tarkan Mamati’ye, hakemlerimizi gönderen başkan Serdar Serdar'a, genç hakemlerimize, saha komiserimizden Sayın İlyas Yılmaz’a, Necati Dilli'ye, futbol dayeni ağabeyimiz Kemal Köse’ye, namı değer Dede İdris Ocak'a, kaleci antrenörümüz Tekin Uzman'a, Hüseyin Çelik’e ve ASKF Genel Sekreter Mehmet Emin Ayhan'a sonsuz teşekkürler ediyorum” dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!