Advert
Advert
Advert

Ardeşen MYO'da mezuniyet coşkusu

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’ne bağlı Ardeşen Meslek Yüksek Okulu 7. Yıl Mezuniyet Programı coşkuyla gerçekleşti.

Ardeşen MYO'da mezuniyet coşkusu
Ardeşen MYO'da mezuniyet coşkusu admin

Programa Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Bilgin, Prof. Dr. İstiklal Yaşar Vural, Ardeşen Kaymakamı Emrah Yılmaz, Ardeşen Garnizon Komutanı Mustafa Çiçek, Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, Pazar Ziraat ve Doğa Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatih Seyis, Fındıklı Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Alaattin Kızıltan, ev sahibi olarak Ardeşen Turizm Fakültesi Dekanı ve Ardeşen Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ali Sait Albayrak, Çayeli Madenli Belediye Başkanı Necip Yazıcı, Fakülte Yaptırma ve Yaşatma Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri, İşadamları, veliler ve öğrenciler katıldı.

Programda RTEÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İstiklal Yaşar Vural, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Sait Albayrak, Ardeşen Kaymakamı Emrah Yılmaz ve Belediye Başkanı Hakan Gültekin ve Okul Birincisi Murat Aydın birer konuşma yaptı.

Konuşmaların ardından mezun olan öğrencilere protokol tarafından diplomalar ve dereceye giren öğrencilere de hediyeler takdim edildi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!