Advert
Advert
Advert

Çayeli'nde "Sporda Şiddet" semineri düzenlendi

Çayeli Doğa Sporları Kulübü (ÇAYDOSK) tarafından yürütülen, İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı destekli “Bilinçli Bireyler Başarılı Bir Toplum Projesi” kapsamında Çayeli Vakıfbank Anadolu Lisesinde, “Sporda Şiddet” konulu seminer düzenlendi.

Çayeli'nde
Çayeli'nde admin

Seminerde Çayelispor Kulüp Başkanı Mehmet Kemal Arıcı, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Rize Şube Başkanı Ali Çelik ve yakın zamanda Trabzon’da oynanan Bölgesel Amatör Lig maçında şiddete maruz kalan Çayelispor futbolcusu Yunus Emrah Okumuş konuşmacı olarak yer aldı.

Çayelispor Başkanı Mehmet Kemal Arıcı seminerde, şiddetin sebepleri ve şiddeti durdurmak için neler yapılacağı konularında bilgiler verdi. ASKF Rize Şube Başkanı Ali Çelik, sporun insan hayatındaki önemini ve şiddetin önlenmesi için toplum olarak birlikte hareket ederek daha iyi bir seviyeye gelinmesi gerektiği konularında söyleşi gerçekleştirdi. Çayelispor futbolcusu Yunus Emrah Okumuş ise başından geçen şiddet olayını ve hissettiklerini gençlerle paylaştı.

Vakıfbank Lisesi müdürü Halit Güçlü’nün gençlere şiddet konularında nasihatler verdiği seminerde ÇAYDOSK adına bir konuşma yapan Başkan Adem Köse ise gençlere bir dizi tavsiyeler vererek, “Ne olursa olsun her türlü sporu yapın, sağlıklı olun, başarılı olun, fakat yenseniz de yenilseniz de şiddetin tarafı kesinlikle olmayın” dedi.

Düzenlenen seminerin ardından ÇAYDOSK Başkanı Adem Köse tarafından Çayelispor Başkanı Mehmet Kemal Arıcı’ya ve Okul Müdürü Halit Güçlü tarafından diğer katılımcılara hediye takdim edildi.

Çayelispor Başkanı Mehmet Kemal Arıcı ise seminere katılan öğrencilere sinema sözü verdi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!