Advert
Advert
Advert

Kasap Belçika'da, AB Yerel Yönetimler toplantısına katıldı

Avrupa konseyi yerel yönetimler komisyonu üyesi Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, 6-7 Haziran tarihleri arası devam eden ilki 22 Mart’da Strasburg'da gerçekleşmiş olan yönetişim komitesi değerlendirme toplantısına Türkiye’yi temsilen katıldı.

Kasap Belçika'da, AB Yerel Yönetimler toplantısına katıldı
Kasap Belçika'da, AB Yerel Yönetimler toplantısına katıldı admin

Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Toplantı gündeminin oylanmasına katıldı.

Gündeme daha sonra raportörler tarafından hazırlanmış olan, Sınır ötesi vergi tahsilatında değişen bakış açıları, daha iyi kamu hizmeti için açık veri, yerel ve bölgesel seviyede yolsuzluğu önleme ve kamu etiğinin yükseltilmesi, metropolitan alanlarda iyi yönetişim, cinsiyet bütçelendirmesi, temel düzeyde kongrenin radikalizm ile mücadele stratejisinin izlenmesi, yönetişim komitesinin Avrupa birliği ve Avrupa konseyinin çeşitli organlarıyla ilişkilerinin değerlendirilmesi konu başlıklarına ait raporlar sunuldu. Komitede tartışılıp oylandı.

Türkiye’yi temsilen Fransa'nın Orleans şehrinde bulunan Avrupa konseyi yerel yönetimler komisyonu üyesi Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Toplantıda tartışılan Sınır ötesi vergi tahsilatında değişen bakış açıları, daha iyi kamu hizmeti için açık veri, yerel ve bölgesel seviyede yolsuzluğu önleme ve kamu etiğinin yükseltilmesi, metropolitan alanlarda iyi yönetişim konularında açıklamalarda bulundu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!