Advert
Advert
Advert

Öğrenciler derslerini Rize Valiliği'nde işledi

Rize Merkez TOBB İlkokulu öğrencileri, Okul Müdürü Bektaş Bekir Bulut, sınıf öğretmenleri Bilgi Afacanlar ile birlikte İnsanlar ve Yönetim ünitesinde, Yerel ve Merkezi Yönetim konusunu Rize Valiliği'nde işledi.

Öğrenciler derslerini Rize Valiliği'nde işledi
Öğrenciler derslerini Rize Valiliği'nde işledi admin

Rize merkezde bulunan TOBB İlkokulu 4E sınıfının 33 kişilik öğrencileri müfredatları içerisinde yer alan "Merkezi ve Yerel Yönetimler" konusu ile ilgili bilgiler almak, bilgi birikimi ve tecrübelerinden yararlanmak üzere Vali Ersin Yazıcı'yı ziyaret ettiler. Vali Ersin Yazıcı öğrencilere yerel ve merkezi yönetimi anlattı.

Öğrencilerin "Merkezi ve Yerel Yönetimler" konusundaki sorularını yanıtlayan Vali Yazıcı, "Gençlerimize ve çocuklarımıza yönelik çok önemli projeleri uygulamaktayız. Rize'de eğitime ve öğrencilere büyük önem veriyoruz. Daha iyi şartlarda eğitim almanız için Valilik olarak üzerimize düşeni yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Sizler de derslerinize iyi çalışacaksınız ve iyi makamlara gelerek insanlığa hizmet edeceksiniz. Sizler bu ülkenin geleceğisiniz. Onun için derslerinize iyi çalışın ve öğretmenlerinizi iyi dinleyin. Gelecekte sizler başarılı insanlar olup bizlerin yerlerine geçeceksiniz. Sizler büyüdüğünüzde içinizden birisi belki de bu koltukta oturup şu anda benim yaptığım görevi yapacaksınız." dedi.

Ziyaret sırasında öğrencilere çok kitap okumaları tavsiyesinde bulunan Vali Yazıcı, aynı zamanda spor, müzik ve sanat dallarında kendilerini geliştirmelerini, böylelikle hayatta daha başarılı olabileceklerini söyledi.

Öğrencilere derslerinde başarılar dileyen Vali Ersin Yazıcı, minik öğrencilere kitap hediye etti.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!