Advert
Advert
Advert

Rize'de eğitim için el ele verildi

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Yabancı Diller Yüksek Okulu Hazırlık Sınıfı öğrencileri Rize Valisi Ersin Yazıcı'yı ziyaret etti.

Rize'de eğitim için el ele verildi
Rize'de eğitim için el ele verildi admin

Ziyarette İyidere Kaymakamı Ömer Faruk Tuncer, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. İbrahim Yerebakan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Yılmaz, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Fatih Kılıç da hazır bulundu.

Çağdaş bir üniversitenin iyi bir eğitimin yanı sıra sosyal etkinlikler yoluyla oluşacağının bilincinde olan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İyidere Yabancı Diller Yüksekokulu, bu doğrultuda birçok etkinliğe önderlik ediyor.

İyidere Kaymakamlığı, İyidere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Yabancı Diller Yüksek Okulu arasında imzalanan protokole göre Yabancı Diller Yüksek Okulu öğrencileri İyidere ilçesinde yer alan ilk -orta ve lise düzeyindeki okullarda destekleyici çalışmalar yapıyor.

Bu çalışmalar; Okuma yazma desteği, ana sınıfı faaliyetleri, okul bahçe duvarının güzelleştirilmesi ve bahçe yer çizimleri, sosyal ve sportif kültürel ve sanatsal faaliyetler, İngilizce desteği, Müzik dersleri, akademik yardım, Matematik-Türkçe ders desteği ve çevre temizliği, kaynaştırma eğitimi alan öğrencilere bireysel destek, halk oyunları, görsel sanatlar desteği olarak gerçekleştirilmektedir.

İyidere Kaymakamı Ömer Faruk Tuncer, öğrencilerin insanüstü bir çabanın ürünü ile güzel çalışmalara imza attıklarını söyledi.

KİMDE NE İMKÂN VARSA ONU SEFERBER ETMESİ GEREKİYOR

Vali Yazıcı, üniversite öğrencilerini yaptıkları çalışmalardan dolayı tebrik etti. Bu tür faaliyetlerin, ülkemizin ihtiyacı olan özgüveni yüksek gençlerin yetişmesine katkı sağladığını kaydeden Vali Yazıcı, yapacakları çalışmalarda milli ve manevi değerlerimize olan farkındalığı sürekli olarak canlı tutma konusunu ön planda tutmaları tavsiyesinde bulundu.

Üniversiteli öğrencilerin anlamlı bir çalışma yaptığını ifade eden Vali Yazıcı, "Beraber yaşadığımız insanlara karşı hepimizin sorumluluğu var. Kimde ne imkân varsa onu seferber etmesi gerekiyor. Aynı şehirde, mahallede beraber yaşadığımız insanlara karşı hepimizin sorumluluğu var. Her şeyin başı eğitim. Ülkemizin geleceğine katkı sağlayabiliyorsak bizi en mutlu edecek husus bunlardır." diye konuştu.

Vali Ersin Yazıcı, İyidere Kaymakamlığı, İyidere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürlüğüne sosyal sorumluluk konusunda gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkürlerini iletti.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!