Advert
Advert
Advert

Rize Belediyespor U14, Bölge Şampiyonu oldu

Rize Belediyespor U14 takımı, 2015-2016 Futbol Sezonu Karadeniz Bölge Şampiyonu oldu.

Rize Belediyespor U14, Bölge Şampiyonu oldu
Rize Belediyespor U14, Bölge Şampiyonu oldu admin
Haber: Turgay AYHAN

U14 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe maçları için geçtiğimiz Perşembe günü Belediye binası önünden Başkan Reşat Kasap'ın da katıldığı uğurlama töreniyle Gümüşhane’ye giden Rize Belediyespor U14 ekibi, turnuvada 3'te 3 yaparak Karadeniz Bölge Şampiyonu oldu ve adını Türkiye Şampiyonasında yer alacak 20 takım arasına yazdırdı.

13-15 Mayıs tarihleri arasında Gümüşhane'de düzenlenen 1. Kademe maçlarında Tütünspor (Trabzon), Grup Özel İdare (Bayburt) ve Demirspor (Ordu) ile eşleşen Rize Belediyespor U14 ekibi, Trabzon Tütünspor ile oynadığı ilk maçı Berkaycan İpek ve Emirhan Demircan'ın attığı gollerle 2-0, Ordu Demirspor ile oynadığı ikinci maçı Soner Özdemir (2), Hamza Birinci ve Emirhan Demircan'ın attığı gollerle 4-0 ve Bayburt Grup İl Özel İdare ile oynadığı son maçı Soner Özdemir (2), Berkaycan İpek, Doğukan Yılmaz ve Habip Çelik'in attığı gollerle 5-1 yenerek turnuvayı kayıpsız tamamladı ve 1. Kademe Bölge Şampiyonu oldu.

Antrenörler Cengiz Uçak, Samet Papaker ve Abdulkadir Çelik ile Kaleci Antrenörü Tekin Uzman yönetiminde Rize'ye şampiyon olarak dönme mutluluğu yaşayan Rize Belediyespor U14 ekibinin bu sevincini Kulüp Başkanı Mustafa Köroğlu da paylaştı. Köroğlu final maçında takımını yalnız bırakmayarak Gümüşhane'ye gitti ve bu sevince ortak oldu.

Bu sezon Rize U14 Liginde oynadığı 16 maçı ve Play-Off Liginde oynadığı 2 maçı namağlup tamamlayarak U14 Rize Şampiyonu olan Rize Belediyespor U14 ekibi, oynadığı 18 maçta toplamda 109 gol atmış ve kalesinde 9 gol görmüştü. Gümüşhane'de de 3'te 3 yaparak sezonu namağlup tamamlama başarısı gösteren Rize Belediyespor U14 ekibi, 20 takımın katılacağı U14 Türkiye Şampiyonası 2. Kademe maçlarına çıkacak. 4 il merkezinde yapılacak müsabakaların yer ve tarihleri önümüzdeki günlerde belli olacak.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!