Advert
Advert
Advert

Of Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri RTEÜ'de

Of Anadolu İmam Hatip Lisesi son sınıf öğrencileri, Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’ni ziyaret etti.

Of Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri RTEÜ'de
Of Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri RTEÜ'de admin

Of Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcıları Adnan Karaismail, Hızır Başaran, Rehber Öğretmenleri Zeynep Aksoy ve Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenleri Lütfü Erdem ile birlikte 43 öğrencinin katıldığı RTEÜ gezisi Çayeli Eğitim Fakültesi’nin ziyaret edilmesi ile başladı.

Ziyarette Eğitim Fakültesi Kampüsü gezilirken, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Mehmet Küçük öğrencilere Fakülte ve Bölümler hakkında bilgiler verdi. Öğrencilerin ikinci durağı RTEÜ Tıp Fakültesi oldu. Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Atilla Topçu tarafından Fakülte ve Bölümler hakkında bilgi verilip, Anatomi Laboratuvarları gezdirildi. Sonrasında İlahiyat Fakültesini ziyaret eden öğrenciler, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Salih Sabri Yavuz’u makamında ziyaret ettiler.

İlahiyat Fakültesi Kütüphanesi, sınıflar ve İlahiyat Fakültesi Uygulama Cami’ni de ziyaret eden Of Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri daha sonra RTEÜ Merkez Kampüsü ziyaret ettiler. Merkez Kampüste RTEÜ Prof. Dr. S. Kemal Sandıkçı Merkez Kütüphanesi, Kongre ve Kültür Merkezini, Kapalı Spor Salonu ve Su Ürünleri Balık Müzesini ziyaret eden öğrencilere Üniversite Yönetimi tarafından, Üniversiteyi tanıtıcı çeşitli hediyeler verildi.

Of Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinin kısa zamanda gelişip, çok güzel bir Üniversite haline geldiğini, üniversiteye hayran kaldıklarını, tercihlerinde bu gezinin çok etki edeceğini söylediler.

Geziye katılan Of Anadolu İmam Hatip Lisesi İdarecileri Müdür Yardımcıları Adnan Karaismail ve Hızır Başaran, rehber öğretmen Zeynep Aksoy ve Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Lütfü Erdem, düzenledikleri gezi dolayısı ile kendilerine gösterdikleri ilgiden dolayı, başta Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Kahraman, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Küçük, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ekrem Algün, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Salih Sabri Yavuz, Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Davut Turan, Üniversite Genel Sekreteri Adnan Er, Dekan Yardımcılarına, Daire Başkanları Mustafa Çakır, Ali Rıza Şahin ve Nagihan Kaynak’a, Fakülte Sekreterleri Hasan Avcı, İbrahim Avcı, Yusuf Kar ve Uğur Güngör ile, Üniversite Basın Yayın Enformasyon ve Halkla İlişkiler Müdürü Uzm. Taner Erol’a ve ekibine teşekkür ettiler.

Ayrıca gezideki desteklerinden dolayı, Trabzon Büyükşehir belediye Başkanlığına, Of Belediye Başkanlığına, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Akkaya’ya, Büyükşehir personeli Fazlı Gözütok’a, Okul Müdürü Sedat Gül’e, Müdür Başyardımcısı Recep Yurtsever ve Okul Aile Birliği Başkanı Ali Rıza Köroğlu’na teşekkür ettiler. Öğrencilerin gezisi RTEÜ Merkez Kampüste hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!