Advert
Advert
Advert

Rize Belediyespor U14 Gümüşhane'ye uğurlandı

Rize Belediyespor U14 takımı, U14 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe maçları için Gümüşhane'ye hareket etti.

Rize Belediyespor U14 Gümüşhane'ye uğurlandı
Rize Belediyespor U14 Gümüşhane'ye uğurlandı admin

Haber: Turgay AYHAN

13 Mayıs tarihinde başlayacak olan ve 15 Mayıs tarihinde sona erecek olan 1. Kademe maçları için Rize Belediye Binası önünden Gümüşhane'ye uğurlanan U14 takımını, Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ve Kulüp Başkanı Mustafa Köroğlu uğurladı.

Uğurlama töreninde futbolcuları tek tek tebrik ederek 1. Kademe maçlarında başarılar dileyen Belediye Başkanı Kasap, "Bu sezon namağlup şekilde U14 ligini Şampiyon olarak tamamlayan ekibimizin Gümüşhane'de düzenlenecek Türkiye Şampiyonasında da başarılı sonuçlar alarak ilk 20 takım arasına adını yazdıracağına inancım tamdır. Oynayacakları müsabakalarda sporcularımıza başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Hedef ilk 20 takım arasına girmek

Rize Belediyespor U14 ekibinin Gümüşhane'de rakipleri Tütünspor (Trabzon), Grup Özel İdare (Bayburt) ve Demirspor (Ordu) ekipleri olacak. U14 ekibi ilk olarak yarın saat 16.00'da Trabzon Tütünspor ile mücadele edecek. Cumartesi günü saat 16.00'da Ordu Demirspor ile karşı karşıya gelecek olan Rize Belediyespor'un son rakibi ise Pazar günü saat 14.00'de mücadele edeceği Bayburt Grup İl Özel İdare ekibi olacak.

62 ilden 104 takımın mücadele edeceği U14 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe maçları Rize ile birlikte 20 il merkezinde oynanacak. 1. Kademe maçları sonunda gruplarında birinci gelen 20 takım 4 il merkezinde oynanacak olan 2. Kademe müsabakalarına yükselecek. Buradan çıkan 4 takım ise final müsabakalarına katılmaya hak kazanacaklar.

Ligin tozunu attırdı

Rize U14 Ligini namağlup tamamlayarak Rize Şampiyonu olan Rize Belediyespor U14 ekibi, oynadığı 16 maçın da tamamını galip gelerek sonuçlandırdı.

93 gol atan ekip en çok gol atan takım olurken kalesinde 8 gol görerek en az gol yiyen takım oldu. Play-Off Liginde de 2'de 2 yaparak namağlup Rize Şampiyonu olan Rize Belediyespor U14 ekibi toplamda 18'de 18 yaptı ve sezon boyunca 103 gol atıp kalesinde 9 gol gördü.

Öte yandan Rize Belediyespor U14 ekibi sporcularından Emirhan Akgül, U-14 Milli Takım seçmeleri için Antalya'ya davet edildi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!