Advert
Advert
Advert

U14 Türkiye Şampiyonası Rize'de başlıyor

2015-2016 Futbol Sezonu U-14 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Karadeniz Grup maçları Rize’de oynanacak.

U14 Türkiye Şampiyonası Rize'de başlıyor
U14 Türkiye Şampiyonası Rize'de başlıyor admin

Haber: Turgay AYHAN

12-15 Mayıs 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan U-14 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe kuraları Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Rize Şubesinde gerçekleştirildi.

Rize’de düzenlenecek olan 1. Kademe maçlarında 2 grupta toplam 6 takım mücadele edecek.

ASKF Rize Şubesinde gerçekleştirilen kura çekimlerinde takımların grupları belirlendi. Toplantıya ASKF Rize İl Temsilcisi Adem Ali Erten, İl Temsilci Yardımcısı Tarkan Mamati, TÜFAD Rize Şubesi Genel Sekreteri Cengiz Uçak, Saha Komiserleri Derneği Temsilcisi Necati Dili, kulüp yetkilileri ve antrenörler katıldı.

Kura çekimi sonucunda, A Grubunda Ardahan’dan Senemoğluspor, Trabzon’dan Birlik Nakliyat Düzyurtspor ve Erzurum’dan Ağır Bakımspor mücadele ederken, B Grubunda ise Trabzon’dan Hekimoğlu Doğanspor, Giresun’dan Görelespor ve Gümüşhane’den İl Özel İdarespor U14 takımları mücadele edecek.

12 Mayıs Perşembe günü saat 14.00’de oynanacak ilk maçta A Grubu takımlarından B.N. Düzyurtspor (Trabzon) ve Senemoğluspor (Ardahan) karşı karşıya gelirken saat 16.00’da B Grubu takımlarından Hekimoğlu Doğanspor (Trabzon) ile Görelespor (Giresun) takımları mücadele edecek.

İlk gün A Grubunda Ağır Bakımspor (Erzurum) ve B Grubunda İl Özel İdarespor (Gümüşhane) takımları BAY geçecek.

Öte yandan U14 Ligi Rize Şampiyonu olan Rize Belediyespor U14 takımı ise 1. Kademe maçları için Gümüşhane’de mücadele edecek. 13-15 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek müsabakalarda Rize Belediyespor ekibinin rakipleri ise Tütünspor (Trabzon), Grup Özel İdare (Bayburt) ve Demirspor (Ordu) ekipleri olacak.

62 ilden 104 takımın mücadele edeceği U14 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe maçları Rize ile birlikte 20 il merkezinde oynanacak. 1. Kademe maçları sonunda gruplarında birinci gelen 20 takım 4 il merkezinde oynanacak olan 2. Kademe müsabakalarına yükselecek. Buradan çıkan 4 takım ise final müsabakalarına katılmaya hak kazanacaklar.

askf rize tüfad rize
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!