Advert
Advert
Advert

RTEÜ'den engelleri kaldıran gezi

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi 10. Yıl Bahar Şenliği ve Engelliler Haftası nedeniyle Üniversite Dağcılık Topluluğu ile Sosyal Hizmet Topluluğu tarafından “Tar Şelalesi, Doğa Gezisi” etkinliği düzenlendi.

RTEÜ'den engelleri kaldıran gezi
RTEÜ'den engelleri kaldıran gezi admin

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Elemanı Uzm. Dr. Serdar Dizman öncülüğünde gerçekleştirilen etkinliğe üniversiteden 4, Rize Valiliği Gönül Elçilileri biriminden 4 ve Ömer Halaç İlköğretim Okulu'ndan 5 olmak üzere toplamda 13 engelli öğrenci ile refakatçiler ve topluluk üyeleri katıldı.

Üniversitenin önünden hareket eden kafilenin ilk durağı tabi güzelliklerle çevrili olan Rize’nin Çamlıhemşin ilçesindeki Tar Şelalesi oldu. Katılımcılar, iki kilometrelik yürüyüş parkurunda hem doğanın keyfini doya doya çıkardılar hem de sergiledikleri örnek davranışlarla “asıl engel bedende değil, zihindedir” mesajını verdiler.

Bir sonraki adres ise Ayder oldu. Buradaki yemek organizasyonunun ardından doğaseverler yeşilin her tonunu içerisinde barındıran bölgede fotoğraf çektiler. Yaklaşık 50 kişinin katıldığı etkinlik sonunda Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Dağcılık Topluluğu'nun bastırdığı bileklikler günün anısına tüm engelli öğrencilere ve refakatçilerine hediye olarak edildi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!