Advert
Advert
Advert

Rize'de RENK tohumları meyve verdi

Derepazarı Merkez İlkokulu "Tohum" adlı bültenin ilk sayısını çıkardı.

Rize'de RENK tohumları meyve verdi
Rize'de RENK tohumları meyve verdi admin

Derepazarı İlkokulu öğrencileri tamamen kendi eserleriyle meydana getirdikleri bülten çıkardılar. Sene boyunca çalışmalarını sürdüren ve bu çalışmalarını öğretmenleriyle paylaşan öğrenciler ilgi ve destekle tam hızla çalışmaya devam ettiler. Öğrencilerin deneme, şiir, resim ve röportajların yer aldığı bültende okulda bir yıl boyunca yapılan faaliyetlerle ilgili fotoğraflara yer verildi. Bültenin yayın kurulunda yer alan öğrenciler "Tohum" adlı çalışmayı Vali Ersin Yazıcı'ya taktim ettiler.

Derepazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Keskin, Okul Müdürü Hasan Seyis ve Sınıf Öğretmenleri İsmail Şimşek ve İlknur Gedikli ile birlikte kabul ettiği öğrencileri tebrik eden Vali Yazıcı, "Yapmış olduğunuz çalışmanın burada güzel sonucunu görmek beni çok mutlu etti. Çok güzel bir çalışma olmuş. Bol bol okuyarak ve yazarak bu yeteneğinizi daha da geliştireceksiniz. Sizleri tebrik ediyorum. Çok güzel rengârenk bir bülten olmuş. RENK Projesi çocuklarımızın hayal gücü, yaratıcılık, yetenek ve potansiyellerinin ortaya çıkması için çocuklarımıza sunulmuş bir fırsattır. Yayın kuruluna ve emeği geçen herkesi kutlarım" dedi.

Öğrencilerin merak ettiği konular hakkında ve eğitim-öğretim, okuma-yazma üzerine karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ziyarette Vali Ersin Yazıcı öğretmen ve öğrencilere günün anısına kitap hediye etti.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!