Advert
Advert
Advert

Rize'nin en öncelikli konusu eğitim ve öğretim

Rize Valisi Ersin Yazıcı, RENK Projesi kapsamında Fındıklı Şehit Cavit Köroğlu Anadolu Lisesini ziyaret ederek, öğrenciler ve öğretmenlerle bir araya geldi.

Rize'nin en öncelikli konusu eğitim ve öğretim
Rize'nin en öncelikli konusu eğitim ve öğretim admin

Lise girişinde Okul Müdürü Yücel Yıldırımkaya tarafından karşılanan Vali Yazıcı'ya Vali Yardımcısı Mehmet Kurt, Fındıklı Kaymakamı Arif Karaman, İl Milli Eğitim Müdürü Şemsettin Durmuş ile Fındıklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Ergene de eşlik etti.

Okulda görev yapan öğretmenlerle bir araya gelerek, Rize Merkez ve İlçelerinde eğitim kurumlarının en iyi düzeye yükselmesi, öğrencilerin başarılı olmaları için ne gerekiyorsa yapılmaya devam ettiğini belirten Vali Yazıcı, "Eğitim ve öğretim, Vali olarak ilimizde en öncelikli konularım arasında yer alıyor. Öğretmenlerin eğitimde kaliteyi yükseltmek adına il bazında ve ilçe bazında aktif çalışmalarını gördükçe mutlu oluyorum. Eğitimde her daim ve her zaman elimizden gelen tüm çaba ve gayreti göstermeye çalışıyoruz. Eğitim toplumların en önemli konusudur. İlin eğitim durumunu en üst seviyeye çıkarmak için hep birlikte çalışıyoruz" diye konuştu.

Toplantı sonrasında Vali Ersin Yazıcı, Vali Yardımcısı Mehmet Kurt, Fındıklı Kaymakamı Arif Karaman, İl Milli Eğitim Müdürü Şemsettin Durmuş ile Fındıklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Ergene öğrencilerle birlikte kitap okuma saatine katıldılar. Daha sonra öğrencilerle sohbet eden Vali Yazıcı, eğitim ve özel hayatından Valilik görevine kadar birçok konuda görüş ve düşüncelerini anlattı.

Günümüzde artık herkesin, geçmişteki imkânlara göre çok daha iyi bir şekilde eğitim alma hakkı olduğunu ifade eden Vali Ersin Yazıcı, üniversiteye hazırlanan öğrencilere gelecek hedefleri ile ilgili tavsiyelerde bulunarak bilgiye ulaşmanın en temelinde kitap olduğunu bunun için gençlerin kitapları yanlarından eksik etmemesi gerektiğini söyledi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!