Advert
Advert
Advert

Başkan Kasap Rize esnafını ziyaret etti

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek sorunları ve talepleri dinledi. Vatandaşların Miraç Kandilini tebrik eden Başkan Kasap, ziyaretlerinde belediyenin hizmetlerinin yer aldığı yayınları da vatandaşlara takdim etti.

Başkan Kasap Rize esnafını ziyaret etti
Başkan Kasap Rize esnafını ziyaret etti admin

Rize Merkez Piriçelebi mahallesinde esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Kasap, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye sorun ve talepleri yerinde dinlemeye özen gösterdiklerini belirterek, “Yapmış olduğumuz ziyaretimizde vatandaşlarımızla ve esnafımızla bir araya geldik. Kendilerinin sorunlarını ve taleplerini yerinde dinledik ve hayırlı işler dileklerimizi ilettik. Vatandaşlarla iç içe sosyal belediyecilik anlayışımızı bütün yönleriyle ortaya koymanın gayreti içerisindeyiz” dedi.

Başkan Kasap, Rize Belediyesi’nin Aralık 2015, Ocak ve Şubat 2016 ayları arasında yapmış olduğu faaliyetlerin yer aldığı “Belediyenin Sesi” dergisi ve 30 Mart 2015 - 30 Mart 2016 tarihleri arasında yapılan hizmetlerin rakamsal olarak işlendiği “Rakamlarla 2. Yıl” kitapçığını vatandaş ve esnafa takdim etti.

Hazırlamış oldukları yayınlarla yaptıkları hizmetleri tüm yönleriyle ortaya koyduklarını ifade eden Başkan Kasap, “Esnaf ziyaretimizde belirli ayları kapsayan faaliyetlerimizin olduğu, düzenli olarak yayınladığımız dergimizi ve ikinci yılımızda yapmış olduğumuz çalışmaların rakamsal olarak ifade edildiği kitapçığımızı vatandaşlarımızla paylaştık” diye konuştu.

Vatandaşların hizmetlerini akıllı cep telefonlarından rahatlıkla yapabildiği Rize Belediyesi mobil uygulaması ve 7/24 kesintisiz hizmet sunan “Akıllı Vezne”nin tanıtıldığı el broşürlerini de vatandaşlara takdim eden Başkan Kasap, esnaf ve vatandaş ziyaretlerine düzenli olarak devam edeceğini belirtti.

reşat kasap rize belediyesi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!