Advert
Advert
Advert

Başkan Kasap Aday Öğretmenlerle bir araya geldi

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, önemli bir vazifeye ilk adımlarını atan Aday Öğretmenlerle Öğretmenevinde buluştu.

Başkan Kasap Aday Öğretmenlerle bir araya geldi
Başkan Kasap Aday Öğretmenlerle bir araya geldi admin

İnsanlık tarihinin en kadim mesleğine ilk adımlarını atan Aday öğretmenler Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’la Öğretmenevinde buluştu.

Buluşmaya Milli Eğitim Müdürü Şemsettin Durmuş, Müdür Yardımcısı Mustafa Kalender,Bilim Sanat Merkezi Müdürü Selçuk Torpil ve Belediye Başkan Danışmanı Zekeriya Tüfekçi katıldı.

Hedefe Ulaşmak İçin Torbalar Dolu Olmalı

Bilgi ve tecrübelerini aday öğretmenlerle paylaşmak üzere kürsüye gelen belediye başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, “Yıllarca öğretim üyeliği yaptım. İstatistik profesörüyüm. Günümüzde asıl olan üniversitenin kendisi değil, kişinin kendi gayretidir. Aldığınız diplomalar sizi bir yere kadar götürür. Ortaya koyduğunuz çalışma programı başarılı olduğunuzu sağlayacaktır. Gideceğiniz yerlerdeki insanlarla yapacağınız diyaloglara şimdiden hazırlanmanız gerekmektedir. Aday öğretmenler olarak şuanda görev yapmış olduğunuz yerlerde tecrübeli öğretmenler tarafından derslere yönelik olarak bilgi ve birikimleri ile yönlendirileceksiniz. Gelecek için hedef ve çalışmalarınız olabilir şu an bunu göremeyebilirsiniz ama o hedeflere ulaşabilmek için bugünden torbanızın dolu olması gerekmektedir. Torbalarınız dolu olsun bir gün lazım olur" diyerek, meslek hayatlarında ki meşakkatli yollarında üstün başarılar diledi.

İl Milli Eğitim Müdürü Şemsettin Durmuş ise, Buluşmalarının ev sahipliğini yapan Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’a teşekkür ederek, Aday Öğretmenlerin Milli ve manevi değerlerine bağlı yüksek şahsiyetler yetiştirmelerini temenni etti.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!