Advert
Advert
Advert

Pazar Zaferspor ve Güneysuspor 1. Amatör Küme'de

Rize 2. Amatör Küme Büyükler Ligi A Grubu ekiplerinden Pazar Zaferspor, rakibi Güneysuspor'u 2-0 mağlup etti ve rakibiyle birlikte 1. Amatör Küme Ligine yükseldi.

Pazar Zaferspor ve Güneysuspor 1. Amatör Küme'de
Pazar Zaferspor ve Güneysuspor 1. Amatör Küme'de admin

Rize 2. Amatör Küme Ligi 10'uncu ve son hafta karşılaşmasında, 1. Amatör Küme Ligini 3 hafta önce garantileyen Pazar Zaferspor ile Güneysuspor karşı karıya geldi. Ligin ilk devresinde deplasmanda Güneysuspor'un 1-0 tamamladığı maçın rövanşını ise bu kez Pazar Zaferspor kendi evinde 2-0'lık galibiyetle aldı.

Pazar Sentetik Sahada oynanan karşılaşmanın ilk yarısı 45'inci dakikada Selim Zaman'ın kaydettiği golle 1-0 ev sahibi ekibin üstünlüğüyle tamamlandı. İkinci yarıda 60'ıncı dakikada çıkan tartışma sonucu Pazar Zaferspor'da Selim Karahan ve Güneysuspor'da Emrah kırmızı kart görerek oyun dışında kaldılar ve takımlarını 10'ar kişi bıraktılar. Maçın skorunu ise yine Selim Zaman belirledi ve 65'inci dakikada kaydettiği golle Pazar Zaferspor'un sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrılmasını sağlayan isim oldu.

Bu sonuçla birlikte Pazar Zaferspor A Grubunu 25 puanla lider tamamladı. Toplamda 8 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde eden Pazar ekibi, rakiplerine 30 gol atarken kalesinde ise 11 gol gördü. Son haftaya lider giren Güneysuspor ise grubu 24 puanla 2'nci sırada tamamlayarak, mücadele ettiği 2013-2014 sezonunda son sırada yer alarak küme düştüğü 1. Amatör Lige 2 yıl aradan sonra yeniden yükseldi. Bu sezon 8 galibiyet ve 2 mağlubiyet alan Güneysuspor, rakip kalelere 32 gol atarken kalesinde ise 6 gol gördü.

Kalabalık bir taraftar topluluğunun izlediği karşılaşma sonucunda Pazar Zaferspor takımı oyuncuları tulumla sahanın içinde horon oynayarak elde ettikleri galibiyeti ve 1. Amatör Küme Ligi sevincini paylaştılar.

Fotoğraflar: Kaçkar53

güneysuspor pazar zaferspor
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!