Advert
Advert
Advert

Akarsu'dan Afacanlar'a İLKSAN cevabı

Türk Eğitim-Sen Rize Şube Başkanı Celal Akarsu, İlkokul Öğretmenleri Sağlık ve Sosyal Yardımlaşma Sandığı (İLKSAN) seçimlerinde Türkiye genelindeki delegelerin yüzde 80’ inden fazlasını Türk Eğitim-Sen’in kazandığını söyledi.

Akarsu'dan Afacanlar'a İLKSAN cevabı
Akarsu'dan Afacanlar'a İLKSAN cevabı admin

Türk Eğitim-Sen’in elde ettiği başarıyla ilgili açıklama yapan Akarsu; “Burada matematiğe aykırı bir husus göze çarpıyor. Türkiye’ de zaten yok, dünya tarihini araştırmak lazım! Otuzdan fazla öğretmen sendikası varken nasıl oluyor da bir sendika, para ve sosyal sistem işlevi gören bir Sandık’ ı altı defa üst üste hem de ezici üstünlükle kazanabiliyor? Bu durum sadece üye sayısıyla, ‘‘İLKSAN güven tazeledi! Tarih, tekerrür etti!’’ demekle falan açıklanabilir mi? Eğer ortada üye sayısına eş değer bir başarı olsaydı aynı başarıyı yetkili sendikanın göstermesi gerekmez miydi? Demek ki perde arkasında iyice irdelenmesi gereken bambaşka bir hikmet var” dedi.

Rize’deki İLKSAN seçimlerinde 13 temsilciliğin onunda Türk Eğitim-Sen delegelerinin seçildiğini belirten Akarsu, “Birisi çıkmış Rize Merkezde 77 oyun kullanıldığını, 2 delegeden birinin 77, diğerinin ise 55 oy aldığını iddia ediyor. Bu sarı sendikanın düştüğü şu hallere üzülüyoruz. Demek ki bunlarda istişare kültürü yok, sormak yok, soruşturmak yok, araştırmak yok. Bu camia için üzücü olan başkanları artık yalan söylemeye, kamuoyunu aldatmaya epey alışmış. Ancak kendilerinin açıkladığı rakamlar doğru değildir. Rize merkezde 98 delege oy kullanmıştır ve 3 aday yarışmıştır. Adaylardan Ceyhun Kalender 92, Halit Kılıç 77 ve Hüseyin Aslan 5 oy almıştır” dedi.

Akarsu, tüm delege adaylarını tebrik ederek seçimde emeği geçen, katkıda bulunan tüm üyelerine ve İLKSAN üyelerine teşekkür etti.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!