Advert
Advert
Advert

Denizciler Ortaokulu adından söz ettiriyor

Rize Merkez Denizciler Ortaokulu, Kültür, Edebiyat ve Spor alanında elde ettiği Türkiye dereceleriyle adından söz ettiriyor.

Denizciler Ortaokulu adından söz ettiriyor
Denizciler Ortaokulu adından söz ettiriyor admin

Denizciler Ortaokulu, çeşitli alanlarda elde ettiği Türkiye dereceleri ile Rize'yi temsil etmeye devam ediyor.

Şiir ve kompozisyon alanında elde ettiği başarılarla adından söz ettiren okulun öğrencilerinden Nilsu Eylül Kudal, Çanakkale ile ilgili yazdığı şiir ile Türkiye birincisi olurken aynı zamanda DSİ Bölge Birinciliği derecesini de elde etti.

Denizciler Ortaokulu Kız Futbol Takımı ise 6 yıl üst üste il birincisi olarak Türkiye Yarı Finallerine katılma hakkını elde ederken, bir gelenek haline gelen bu başarı Badminton'da da kendini gösterdi ve okulun badminton takımı Rize ve Grup Şampiyonu oldu.

Kız Futbol Takımı öğrencileri aynı zamanda Antrenör İdris Ocak yönetimindeki Yeşilçay Spor Bayan Futbol Takımının da as sporcuları arasında yer alıyorlar.

Denizciler Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Rıza Özgür Yıldız ve Okul Müdürü Şükrü Çağlayan, elde edilen başarıların bundan sonra da devam edeceğini ifade ediyorlar.

[caption id="attachment_62574" align="alignnone" width="642"] Türkiye ve Bölge Birincisi Nilsu Eylül Kudal, okullarını ziyaret eden Rize Valisi Ersin Yazıcı'yı karşılıyor.[/caption]
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!