Advert
Advert
Advert

Kalkanderespor'da 1-0 ritüeli devam ediyor

Rize 1. Amatör Küme Büyükler Play-Off Ligi 3. Hafta karşılaşmasında Kalkanderespor, rakibi Çamlıhemşin Belediyespor’u da 1-0 mağlup etti.

Kalkanderespor'da 1-0 ritüeli devam ediyor
Kalkanderespor'da 1-0 ritüeli devam ediyor admin

Rize 1. Amatör Küme Büyükler Ligi A Grubunu 39 puanla lider tamamlayan Kalkanderespor ile B Grubunu 36 puanla ikinci tamamlayan Çamlıhemşin Belediyespor, bu sezon ilk kez Play-Off Ligi 3. Hafta maçında karşı karşıya geldiler.

Derepazarı İlçe Stadında oynanan ve Yasin Kalcıoğlu, Selahattin Altay ve Caner Akay hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmanın ilk yarısı golsüz berabere tamamlandı. Kalkanderespor’a galibiyeti getiren golü ise Noğman 57’nci dakikada kaydetti ve Kırmızı-Beyazlı ekip tek golle sahadan galip ayrıldı.

Play-Off Ligi ilk maçında Telekomspor’u 1-0, ikinci maçta Çayeli Haytefspor’u 1-0 mağlup eden Kalkanderespor, Çamlıhemşin ekibini de 1-0 ile geçerek 9 puana ulaştı ve liderliğini sürdürdü. İlk maçta Fındıklıspor’a 3-0 mağlup olan ve ikinci maçta Telekomspor’u 4-1 mağlup eden Çamlıhemşin Belediyespor ise 3 puanda kaldı.

Kalkanderespor, 9 Nisan Cumartesi günü saat 14.00’te oynayacağı 4. Hafta karşılaşmasında 6 puanlı Kendirlispor ile mücadele edecek. Çamlıhemşin Belediyespor ise 10 Nisan Pazar günü saat 15.30’da 3 puanlı Çayeli Haytefspor ile karşı karşıya gelecek.

çamlıhemşin belediyespor kalkanderespor
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!