Advert
Advert
Advert

Pazar Zaferspor 1. Amatör Kümeyi garantiledi

Rize 2. Amatör Küme Büyükler Ligi A Grubu 7. Hafta karşılaşmasında Pazar Zaferspor, evinde Büyüköyspor'u 3-2 mağlup ederek 1. Amatör Küme'yi garantiledi.

Pazar Zaferspor 1. Amatör Kümeyi garantiledi
Pazar Zaferspor 1. Amatör Kümeyi garantiledi admin

Rize 2. Amatör Küme A Grubu ekiplerinden Pazar Zaferspor, ligin ilk devresinde deplasmanda 2-1 mağlup ettiği Çayeli ekibi Büyükköyspor'u bu kez kendi evinde 3-2 mağlup etti ve Güneysuspor ile birlikte 1. Amatör Küme Büyükler Ligi'ne yükselmeyi garantiledi.

Maçın ilk yarısı 2-2 berabere tamamlandı. Konuk ekip Büyükköyspor 13'üncü dakikada Mustafa Öztürk'ün golü ile 1-0 öne geçti. Golden hemen sonra 15'inci dakikada ev sahibi ekip Mücahid Uzun'un attığı golle beraberliği sağladı. 24'üncü dakikada Bayram Çakır'ın golü ile Pazar Zaferspor 2-1 öne geçerken 44'üncü dakikada Kadir Cevahir'in golü ile bu kez beraberliği sağlayan taraf Büyükköyspor oldu. Ev sahibi Zaferspor ekibine galibiyeti getiren golü ise ikinci yarıda 85'inci dakikada Coşkun Erman kaydetti.

Pazar Zaferspor ligin bitimine 3 hafta kala 18 puana yükseldi ve kendisiyle aynı puana sahip Güneysuspor ile 1. Amatör Küme Ligine yükselmeyi garantiledi. Büyükköyspor ise 5 puanda kaldı. Pazar Zaferspor, 10 Nisan Pazar günü saat 15.30'da oynayacağı 8. Hafta karşılaşmasında evinde Kalespor'u konuk edecek. Büyükköyspor ise saat 14.00'de evinde Güneysuspor'u ağırlayacak.

Ligin ilk devresinde Pazar Zaferspor, rakibi Kalespor'u deplasmanda 7-0 mağlup ederken, Büyükköyspor ise rakibi Güneysuspor'a 3-0 mağlup olmuştu.

büyükköyspor pazar zaferspor
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!