Advert
Advert
Advert

Salarhaspor 7 golle yedide yedi yaptı

Rize 2. Amatör Küme Büyükler Ligi B Grubu Lideri Salarhaspor, 7. Hafta maçında Yolbaşıspor'u 7-3 mağlup ederek namağlup serisini sürdürdü.

Salarhaspor 7 golle yedide yedi yaptı
Salarhaspor 7 golle yedide yedi yaptı admin

Rize 2. Amatör Küme Büyükler Ligi'nde bitime son 3 hafta kaldı. Ligin 7. Hafta karşılaşmasında B Grubunda namağlup liderliğini sürdüren Salarhaspor, 1. Amatör Küme'ye yükselme iddiasını garantileme yolunda mücadelesini sürdürüyor.

Ligde B Grubunun henüz puanı bulunmayan tek takımı olan Yolbaşıspor, İyidere İlçe Stadında oynanan maçta konuk ettiği rakibi Salarhaspor'a ilk yarıda 4-0 mağlup olurken ikinci yarıda kalesinde gördüğü 7 gole karşılık rakip kaleye 3 gol gönderebildi. Lider Salarhaspor bu sezon grubundaki en farklı galibiyete imza atarken maçta Salarhaspor ekibine galibiyeti getiren gollerin tamamını Erhan Alan kaydetti. Son 3 sezondur Salarhaspor'da forma giyen ve daha önce Çaykurspor, Rize Belediyespor, Çorapçılarspor ve Hamzabeyspor gibi takımlarda forma giyen 27 yaşındaki golcü futbolcu, bu sezon 7 maçta toplam 15 gol kaydetmiş oldu.

Salarhaspor, yedide yedi yaparak namağlup liderliğini sürdürdüğü B Grubunda 19 puana ulaşırken henüz puanı bulunmayan Yolbaşıspor ise grupta 6'ncı ve son sıradaki yerinde kaldı. Lider Salarhaspor, 10 Nisan Pazar günü saat 13.00'de oynayacağı 8. Hafta karşılaşmasında evinde Yaylacılarspor'u konuk edecek. Yolbaşıspor ise 9 Nisan Cumartesi günü saat 12.00'de Çiftlikspor ile karşı karşıya gelecek.

Haber: Turgay AYHAN

salarhaspor yolbaşıspor
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!