Advert
Advert
Advert

RENK ziyaretlerinin yeni durağı Çamlıhemşin oldu

Rize'de, eğitimin kalitesini ve başarısını artırmak için öğrenci kapasitesini geliştirmek ve öğretmenlerde motivasyonu yükseltmek amacıyla yürütülen RENK Projesi ziyaretleri devam ediyor.

RENK ziyaretlerinin yeni durağı Çamlıhemşin oldu
RENK ziyaretlerinin yeni durağı Çamlıhemşin oldu admin

RENK Projesi kapsamında Çamlıhemşin İstanbul Ticaret Odası Şehit Binbaşı Ömer Aktuğ Ortaokulu'nu ziyaret eden Rize Valisi Ersin Yazıcı, Vali Yardımcısı Mehmet Kurt, Çamlıhemşin Kaymakamı Aziz Gölbaşı, İl Milli Eğitim Müdürü Şemsettin Durmuş, Çamlıhemşin İlçe Milli Eğitim Müdürü Engin Albardak ve Topluca Köyü Muhtarı Mustafa Kestioğlu'nu, Okul Müdürü Nizamettin Yılmaz, öğretmenler ve öğrenciler karşıladı.

Rize Merkez ve İlçelerinde eğitim kurumlarının en iyi düzeye yükselmesi, öğrencilerin başarılı olmaları için ne gerekiyorsa yapılmaya devam ettiğini belirten Vali Yazıcı, "Eğitim ve öğretim, Vali olarak ilimizde en öncelikli konularım arasında yer alıyor. Öğretmenlerin eğitimde kaliteyi yükseltmek adına il bazında ve ilçe bazında aktif çalışmalarını gördükçe mutlu oluyorum. Eğitimde her daim ve her zaman elimizden gelen tüm çaba ve gayreti göstermeye çalışıyoruz. Eğitim toplumların en önemli konusudur. Veliler, öğrenciler, öğretmenler, okul idareleri tüm toplum bu işten sorumlu olmalıdır" diye konuştu.

Vali Yazıcı ve beraberindekiler, öğrencilerle birlikte kitap okuma saatine katıldılar. Öğrencilere "Herkes kitapla dost olsun" tavsiyesinde bulunan Vali Yazıcı, "Kitaplar gerçekten bizim kültürümüzdür, geleceğimizdir. Kitap okumanın boş zaman işi değil, yaşam şekli olduğunu göstermek için bu etkinlikleri gerçekleştiriyoruz" diye konuştu.

Vali Yazıcı, Çamlıhemşin İstanbul Ticaret Odası Şehit Binbaşı Ömer Aktuğ Ortaokulunun TEOG birinci sınavında il genelinde başarılı okullar arasında bulunmasından dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, önümüzdeki günlerde yapılacak TEOG 2. Sınavında da öğrencilerin başarılarının devamını diledi.

ersin yazıcı renk projesi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!