Advert
Advert
Advert

RENK Projesi'ne bir destek de RTSO'dan

Rize Ticaret ve Sanayi Odası (RTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Rize'de Eğitime Nitelik Kazandırma (RENK) Projesi’ne destek verdi.

RENK Projesi'ne bir destek de RTSO'dan
RENK Projesi'ne bir destek de RTSO'dan admin

Rize'de Eğitime Nitelik Kazandırma (RENK) Projesi kapsamında liselerde eğitim gören öğrencilerin; meslek alanlarını seçmelerine, hedeflerini belirlemelerine, özgüvenlerini arttırmalarına ve girişimcilik özelliklerini fark etmelerine fırsat sağlayacak, rol model olarak topluma önemli hizmetlerde bulunmuş kişilerle buluşmaları devam ediyor.

Okullarda "Kitap Okuma Saati" faaliyetleri kapsamında, Rize Ticaret ve Sanayi Odası (RTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu ve Vali Yardımcısı Mehmet Kurt, Rize İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret ederek, öğrencilerle bir araya geldi.

Renk Projesi'nin Rize'nin gelişmesinde ve ilerlemesinde önemli rol oynayacağını ifade eden Karamehmetoğlu, "Gençlerimizin her zaman yanında olacağız. Sorunları hızlı ve doğru çözebiliyorsanız iyi bir yöneticisiniz demektir. İnşallah birlik ve beraberliğimiz sayesinde eğitim alanında da önemli işler yapacağız" dedi.

Öğrencilerle kitap okuma saatine de katılan Başkan Karamehmetoğlu, Rize'yi, RTSO'yu ve gerçekleştirdikleri çalışmaları anlattı. Öğrencilere tecrübelerini de paylaşan Karamehmetoğlu, geleceğin oda ve borsa başkanlarının İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden çıkabileceğini belirterek, "Rize'mizi sizin için hazırlıyoruz, Sizler bizim geleceğimizsiniz. Yeniliklere açık olun, kendinizi sürekli geliştirin, günün şartlarına uyum sağlayın. Hayatınıza dair hedefler belirleyin ve bunlara ulaşmak için çaba gösterin. Gençlerimizin her zaman yanında olacağız. Bildiklerinizi en iyi şekilde uygulayın. Her zaman çok çalışın, kendinizi yenileyin. Bilgiyi zamanla elde ediyorsunuz ancak yöneticilik farklı bir şey. Sorunları hızlı ve doğru çözebiliyorsanız iyi bir yöneticisiniz demektir. İnşallah birlik ve beraberliğimiz sayesinde eğitim alanında da önemli işler yapacağız" dedi.

Öğrencilerin sorularını cevaplayan Başkan Karamehmetoğlu başarılı olmak için neler yapılması gerektiğini geçmişinden örnekler vererek açıkladı.

renk projesi Rize Ticaret ve Sanayi Odası’
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!