Advert
Advert
Advert

Başkan Kasap "Dünya Tiyatrolar Günü"nü kutladı

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, "Dünya Tiyatrolar Günü" dolayısıyla yayınladığı mesajında tiyatroya olan desteklerine devam edeceklerini söyledi.

Başkan Kasap
Başkan Kasap admin

Başkan Kasap mesajında Rize Belediyesi Gençlik Merkezi ve Bilgi Evi'nin çalışmaları kapsamında Tiyatro Topluluğu oluşturduklarını, gençleri tiyatroyla bir araya getirip özgüveni ve kültürel değerleri yüksek bir neslin oluşmasına katkıda bulunmaya devam edeceklerini ifade etti.

Başkan Kasap, "Dünya Tiyatrolar Günü" dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Kültürümüzün ve değerlerimizin yansıtma aracı, vatandaşlarımızın her dönemde ilgiyle takip ettiği tiyatro, ülkemizde özellikle gençlerimiz başta olmak üzere tüm vatandaşlarımız için önemli bir eğitim aracı olarak yer edinmektedir. Gelenekselleşen türleriyle Türk tiyatrosu günümüzde de geniş kitlelere hitabını sürdürmektedir.

İnsani değerleri önde tutan, geçmişimizi geleceğimizle birleştirip eğitimle bütünleşen tiyatro sanatımıza Rize Belediyesi olarak bünyemizde bulunan Gençlik Merkezi ve Bilgi Evi'nin çalışmaları kapsamında Tiyatro Topluluğu kurulmuştur. Gençlerimizi tiyatroyla bütünleştirerek özgüveni yüksek ve kültürel değerlerine bağlı bir neslin yetişmesine olan katkımızı sürdürmek istiyoruz. Bu vesileyle değerli tiyatro sanatçılarımızın ve çalışanlarının Dünya Tiyatrolar Günü'nü kutluyorum."

reşat kasap rize belediyesi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!