Advert
Advert
Advert

Büyükköyspor gol oldu yağdı: 9-1

Rize 2. Amatör Küme Büyükler Ligi A Grubu 6. Hafta karşılaşmasında Büyükköyspor, evinde konuk ettiği Kalespor’u 9-1 gibi farklı bir skorla mağlup etti.

Büyükköyspor gol oldu yağdı: 9-1
Büyükköyspor gol oldu yağdı: 9-1 admin

Geçen hafta ilk devresi tamamlanan ve ara verilmeden 6. Hafta karşılaşmalarıyla ikinci devresi başlayan ligde Büyükköyspor, ilk devre deplasmanda 2-2 berabere kaldığı Kalespor’u bu kez evinde konuk etti.

İlk yarısı 10’uncu dakikada Şaban Kanbur’un kaydettiği golle 1-0 ev sahibi Büyükköyspor’un üstünlüğü ile tamamlanan maçta ev sahibi ikinci yarıda rakibini adeta gol yağmuruna tuttu. İkinci devrenin hemen başında 2-0’ı bulan Büyükköyspor, 80’inci dakikaya kadar 7 gole, maçın sonunda ise 9 gole ulaştı. Maçta Büyükköyspor’a galibiyeti getiren golleri Şaban Kanbur (3), Onur Özkan (2), Kadir Cevahir (2) Enes Şimşek ve Mesut Kansızoğlu kaydetti. Şaban Kanbur maçta kaydettiği 3 golle hat-trick yapan isim oldu.

Büyükköyspor 9 gol atarak hanesine yazdırdığı 3 puanla toplam puanını 5’e yükseltti ve grubunda 4’üncü sırada yer aldı. 5 puanda kalan Kalespor ise 5’inci sırada yer aldı.

Büyükköyspor, 3 Nisan Pazar günü saat 14.00’de oynayacağı 7. Hafta maçında, ligin ilk devresinde evinde 2-1 mağlup olduğu Pazar Zaferspor deplasmanına konuk olacak. Kalespor ise aynı gün ve aynı saatte, ligin ilk devresinde deplasmanda 2-2 berabere kaldığı Filizçayspor’u bu kez evinde konuk edecek.

büyükköyspor kalespor
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!