Advert
Advert
Advert

Kalecikspor: 3 - Pazar Zaferspor: 4

Rize 2. Amatör Küme Büyükler Ligi A Grubu 6. Hafta karşılaşmasında Pazar Zaferspor, deplasmanda Kalecikspor’u 4-3 mağlup etti.

Kalecikspor: 3 - Pazar Zaferspor: 4
Kalecikspor: 3 - Pazar Zaferspor: 4 admin

Geçen hafta oynanan 5. Hafta karşılaşmalarıyla ilk devresi tamamlanan 2. Amatör Küme Ligi’nde ara verilmeden oynanan 6. Hafta maçlarıyla 2. Devre başlamış oldu.

Geçen hafta Güneysuspor’a 1-0 mağlup olarak ligdeki ilk yenilgisini alan ve liderliği de Güneysuspor’a kaptıran Pazar Zaferspor, ligin ilk devresinde evinde 4-1 mağlup ettiği Kalecikspor'u bu kez İyidere deplasmanında 4-3 mağlup etti.

İlk yarıyı 3-0 önde kapatan Pazar Zaferspor sahaya kalede Uğur, Murat Kiraz, Murat Parmak, Caner, Mücahid, Bayram, Selim Zaman, Fevzi, Murat Kılıç, Bahadır ve Aykut 11’i ile çıktı. Kalecikspor ise sahaya kalede Mustafa, Necat, Can, Emre, Kaşif, Alaatin, Faruk, Özgür, Faik, Mesut ve Kamil 11’i ile çıktı.

Karşılaşmada Pazar Zaferspor’a galibiyeti ve 3 puanı getiren golleri 3’üncü dakikada Bahadır, 15’inci dakikada Fevzi, 30’uncu dakikada Murat ve 86’ıncı dakikada Selim kaydederken, Kalecikspor’un golleri ise Kamil’den geldi. Pazar Zaferspor’da Murat Kılıç 70’inci dakikada kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı ve takımını 10 kişi bıraktı.

Bu sonuçla birlikte Pazar Zaferspor puanını 15’e yükseltirken Kalecikspor ise 4 puanda ve grupta son sırada kaldı. Pazar Zaferspor, 3 Nisan Pazar günü saat 14.00’de oynayacağı 7. Hafta maçında, ligin ilk devresinde deplasmanda 2-1 mağlup ettiği Büyükköyspor’u bu kez evinde  konuk edecek. Kalecikspor ise 2 Nisan Cumartesi günü saat 15.00’de, ligin ilk devresinde evinde 4-3 mağlup ettiği Güneysuspor deplasmanına konuk olacak.

kalecikspor pazar zaferspor
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!