Advert
Advert
Advert

Rize Belediyespor U15 takımı Erzurum'a uğurlandı

Rize Belediyespor U15 futbol takımı, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen U15 Karadeniz Bölge Şampiyonasına katılmak üzere Erzurum’a uğurlandı.

Rize Belediyespor U15 takımı Erzurum'a uğurlandı
Rize Belediyespor U15 takımı Erzurum'a uğurlandı admin

Belediye Başkan Vekili Coşkun Yeğen, genç futbolcuları uğurlarken yaptığı açıklamada; “U15 Futbol takımının Karadeniz Bölge Şampiyonasında geleceğin yıldız futbolcuları yarışacak. U15 kategorisi Karadeniz Bölge şampiyonasının heyecanlı ve çekişmeli geçeceğine inanıyorum. Herkes gibi bizimde hedefimiz grup birincisi olarak şampiyonada bir üst tura çıkmaktır.” dedi.

Rize Belediyespor Kulüp Başkanı Mustafa Köroğlu ise, Rize’yi temsil edecek olan genç futbolcuların, başarı parolası ile gittikleri Erzurum’dan güzel sonuçlarla döneceklerini ifade etti.

U15 Türkiye Şampiyonası 113 takımın katılımıyla yapılacak. Bölge Şampiyonaları 6'şar takımlı 16 grupta ve 5 takımlı 1 grupta 24-27 Mart 2016 tarihleri arasında, 4'er takımlı 3 grupta ise 24-26 Mart 2016 tarihlerinde oynanacak.

İkinci kademe müsabakaları, birinci kademede grup birincisi olan 20 takımın katılımıyla, final müsabakaları ise ikinci kademede grup birincisi olan 4 takımın katılımıyla oynanacak.

rize belediyespor rize belediyespor u15
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!