Advert
Advert
Advert

RTEÜ'de "Yeni Dünya Düzeni ve Evanjelizm" Konferansı

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Özgür Düşünce Topluluğu tarafından düzenlenen “Yeni Dünya Düzeni ve Evanjelizm” konulu konferansın konuğu Aydın Üniversitesi Uluslararası Ticaret Bölümü Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Ramazan Kağan Kurtoğlu oldu.

RTEÜ'de
RTEÜ'de admin

RTEÜ Kongre ve Kültür Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen konferansa Üniversite Rektörlüğü tarafından güvenlik gerekçesiyle vatandaşların katılmasına izin verilmezken Rektör Yardımcısı Hasan Efe ve Rize İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı konferansı öğrencilerle birlikte takip etti.

RTEÜ Özgür Düşünce Topluluğu tarafından düzenlenen “Yeni Dünya Düzeni ve Evanjelizm" konulu konferansa konuşan İstanbul Aydın Üniversitesi Uluslararası Ticaret Bölümü Öğretim Görevlisi ve Ekonomist Doç. Dr. Ramazan Kağan Kurtoğlu, Arap Baharı ile başlayan ve Türkiye ile Suriye arasında gerginliğe kadar uzanan Ortadoğu'daki kaosun evangelistlerin Armagedon hedefi olduğunu söyledi.

EVANGELİSTLERİN SON HEDEFİ TÜRKİYE OLACAK

Kurtoğlu programda, yeni bir dünya düzeninden bahseden küresel güçlerin son fethedecekleri ülkenin Türkiye olacağını vurgulayarak, “Yeni dünya düzeninde son fethedilecek ülkenin adı Edom'dur. Hepimizin kanını donduracak şey şudur; Edom bin yıldır yaşadığımız topraklar, vatanımız yani Anadolu'dur" dedi.

“Küresel güçlerin başında hangi siyasi aktörler rol alıyor?” sorusuna da dikkat çekici yanıtlar veren Doç. Dr. Kurtoğlu, koskoca bir ülkenin politikasını bu gizli güçlerin belirlediğini vurgulayarak, “Neden Türkiye? Çünkü Tanrının yürüdüğü topraklar olarak nitelendirdikleri yer Anadolu'dur" dedi.

İlk bilinen Evangelist'in ABD Başkanı Jimmy Carter olduğunu, ardından Ronald Reagan, George W. Bush'un da birer evangelist olduğunu söyleyen Kurtoğlu, “Yaklaşık 315 milyon ABD nüfusunun 144 milyonunu bunlar oluşturuyor” diye konuştu.

DÜNYADA HER 4 İNSANDAN BİRİ ÖLECEK

Evangelistler üzerine açıklamalarına devam eden Kurtoğlu, “Bunlara göre Hz. İsa iki defa değil üç defa gelecek. İlk olarak bunlar bulutların üzerine yükselecekler;  vur patlasın çal oynasın yapacaklar. Aşağıdaki her 4 insandan üçü ölecek. Öncelikle ilk kurban biz Müslümanlar olacak sonra Budistler, Japonlar ve Çinliler olacak. ABD'deki 144 milyonun dışındakilerin de şansı yok tabii" dedi.

Televizyon ve sinema sektörünün de tek dünya devleti kurmayı tasarlayanlar tarafından yönlendirildiğini savunan Doç. Dr. Ramazan Kağan Kurtoğlu, "Hollywood, tamamen İsrail'in ve Yahudilerin kontrolü altındadır. Devasa yapım şirketleri var. CIA'in merkezi orada. Başkanlığın merkezi orası, NSA (National Security Agency)'nın merkezi orasıdır. Sinema ve televizyon inanılmaz bir silahtır. Evangelistler diyor ki; Hz. İsa'nın elinde Hollywood olsaydı başka hiçbir şeye ihtiyaç duymazdı. İşte bunlar böyle sizin algı eşiğinizle oynuyorlar. İnsanlarımız 20 yıl önceyle şimdiyi kıyaslarlarsa aradaki değişimi göreceklerdir. Matrix filmi tam manasıyla bir Mesih filmidir. Gençler filmleri izlerken görüntülere değil ne söylediğine, gizli amaçlarına bakmalılar” dedi.

“BÖL, PARÇALA, YÖNET”

Doç. Dr. Kurtoğlu konuşmasında; “Bizim üzerimizde üç tane oyun oynuyorlar; birincisi dinimiz. Kardeşi kardeşe düşürüyorlar. Yani Müslümanları bölün bölebildiğiniz kadar. Böl parçala yönet. Bu noktada siz öğrencilere çok büyük iş düşüyor. Ülkemizin bu zor durumla başa çıkması için devlet ve millet yanlısı hiçbir parti ayırmaksızın vatandaşlarımızı ortak kimliklerle birlik ve beraberliğe sevk edecek ve bu birliğin korunarak islam coğrafyasına olumlu etki yaparak ancak başarıya ulaşabiliriz” dedi.

Kurtoğlu ayrıca gençlere, “Fatma Anamız ve Hatice teyzelerimizin kollarındaki bilezikten tutun, koyunlarındaki gerdanlığa kadar saklayıp biriktirdiği altınlar Almanya Devletinin toplam altın stokları kadardır. Bu biriktirilen altınlar  Türkiye’nin tek sermeyasi ve yatırımıdır. O yüzden Türk toplumu olarak altına yatırım yapmalıyız” dedi.

Konferansın sonunda İstiklal Şairi Mehmet Akif Ersoy’u anarak, “Benim hayattaki idolüm Mehmet Akif’tir ve amacım onun gibi vatan aşkıyla bu vatana hizmet edebilmektir" diyen Doç. Dr. Kurtoğlu sözlerini “Allah Müslüman Türk Milletine yeni bir İstiklal Marşı yazdırmasın" diyerek tamamladı.

RTEÜ Rektör Yardımcısı Hasan Efe, konferansın sonunda Doç. Dr. Ramazan Kağan Kurtoğlu'na Özgür Düşünce Topluluğu'nın plaketini hediye etti.

Haber: Turgay AYHAN

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!