Advert
Advert
Advert

Rize'de U19 maçında anlamlı davranış

Rize 2. Küme U19 Ligi müsabakası öncesinde Ankara Kızılay'da meydana gelen terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlar için anlamlı bir davranış gerçekleştirildi.

Rize'de U19 maçında anlamlı davranış
Rize'de U19 maçında anlamlı davranış admin

Haber: Turgay AYHAN

Rize 2. Küme U19 Ligi'nde 2. Hafta müsabakasında Derepazarıspor U19 ekibi ile Madenli Belediyespor U19 ekibi karşı karşıya geldi.

Karşılaşma öncesinde Madenli Belediyespor U19 ekibi, "Şehitlerimizi rahmetle anıyoruz" pankartı açarken, her iki takım futbolcuları müsabaka öncesinde, Ankara Kızılay'da 13 Mart Pazar günü akşamı meydana gelen terörist saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlar için ve terör saldırıları sonucu hayatını kaybeden tüm şehitler için saygı duruşunda bulundular.

Ligde A Grubu içinde yer alan Madenli Belediyespor U19 ekibi, ilk yarısı golsüz sona eren maçın 90'ıncı dakikasında Kudret Çorapçı'nın attığı golle deplasmanda oynadığı karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı. İlk hafta Filizçayspor U19 ekibi ile 1-1 berabere kalan Madenli Belediyespor U19 ekibi, böylece puanını 4 yaptı ve grup liderliğini sürdürdü. Derepazarıspor U19 ekibi ise ilk hafta Kalkanderespor U19 karşısında aldığı 4-0'lık galibiyetle elde ettiği 3 puanla 3'üncü sırada yer aldı.

Madenli'de hedef şampiyonluk

Teknik Sorumluluğunu Abdullah Kalafatoğlu'nun yürüttüğü Madenli Belediyespor U19 ekibi, şampiyonluk yolunda ilerlemeyi hedefliyor.

Göreve 5 ay önce başlayan Kalafatoğlu, takımın başına geldiğinde genç takım kadrosunun zaten kurulmuş olduğunu ancak yeni bir yapılanmaya giderek idmanlara çıkmayan futbolcuları takım dışı bıraktıklarını söyledi.

Kalafatoğlu, "Madenli Belediye Başkanı Necip Yazıcı ve Madenli esnaflarından Mustafa Çalışkan takımımıza desteklerini esirgemiyorlar. Kulüp Başkanımız Halil İbrahim Yazıcı bizlere her imkanı sunmaya çalışıyor. Tamamen genç bir kadroyla oluşturduğumuz kadromuzla geçen hafta tamamlanan 1. Amatör Küme'de de mücadele ettik ve 15 puan topladık. Şimdiki hedefimiz 2. Küme'de mücadele ettiğimiz U19 ekibimizle 1. Küme U19 Ligine şampiyon olarak yükselmektir" dedi.

Madenli Belediyespor U19 ekibi, 22 Mart Salı günü oynayacağı A Grubu 3. Hafta karşılaşmasında henüz puanı bulunmayan Kalkanderespor U19 deplasmanına konuk olacak.

derepazarıspor u19 madenli belediyespor u19 rize 2. küme u19 ligi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!