Advert
Advert
Advert

Kendirli'ye futbol sahası ve spor kompleksi yapılıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kendirli'ye verdiği söz yerine getiriliyor.

Kendirli'ye futbol sahası ve spor kompleksi yapılıyor
Kendirli'ye futbol sahası ve spor kompleksi yapılıyor admin

Rize'nin Kendirli Beldesi'nde yapılacak olan futbol sahası ve spor kompleksi için yer teslimi gerçekleştirildi. Kompleks 1 yıl içinde yapılarak teslim edilecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kendirli ziyareti sırasında verdiği söz, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçiriliyor. Spor Genel Müdürlüğü Tesisler Dairesi Başkanlığı tarafından projesi çizilen spor kompleksinin 2017 yılına kadar tamamlanması planlanıyor.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, Kendirli Beldesi Belediye Başkanı Alaaddin Serdar, yüklenici firma temsilcisi ile birlikte futbol sahası ve spor kompleksinin yapılacağı alanda incelemelerde bulundu.

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Alaaddin Serdar, KDV hariç 1 Milyar 953 bin TL bütçe ile yapılması planlanan tesiste aydınlatması, soyunma odaları ve 500 kişilik tribünü bulunan futbol sahasının yanı sıra, voleybol sahası, basketbol sahası ve tenis kortu bulunacağını söyledi.

Yüklenici firma olan Ön-Ka İnşaat A.Ş.'ye yer tesliminin yapıldığını ve 360 günlük iş bitirme sürecinin başladığını söyleyen Serdar, ekim ayı içinde projenin teslim edilebileceğini tahmin ettiklerini belirtti.

Serdar, gençlerin hizmetinde olacak böyle güzel bir tesisin beldelerine kazandırılmasında katkısı bulunan başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Gençlik ve Spor Bakanlığı temsilcilerine ve İl Müdürü Mustafa Çelik'e şükranlarını sundu.

Kaynak: Okur53

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!