Advert
Advert
Advert

Rizeli İşletmeci Karadeniz Mutfağını Kanada'ya taşıdı

Kanada'nın Toronto eyaletinde hizmet veren yüzlerce restaurantın içinde bulunan tek Türk Restaurantı'nın sahibi bir Rizeli...

Rizeli İşletmeci Karadeniz Mutfağını Kanada'ya taşıdı
Rizeli İşletmeci Karadeniz Mutfağını Kanada'ya taşıdı admin

Kanada'nın ünlü gurmelerine ve ulusal gazetelerine konu olan Rizeli İşletmeci Yusuf Yenilmez'e ait "Pasha Turkish Restaurant", Türk mutfağının eşsiz lezzetlerinden olan kebap çeşitleri, hamur işi çeşitleri ve tüm tatlı çeşitlerini zengin menüsünde barındırıyor.

Akdeniz mutfağından, Karadeniz mutfağına, Doğu mutfağından Hatay mutfağına kadar tüm lezzetleri mekanlarında barındıran Pasha Turkish Restaurantın Rizeli İşletmecisi Yusuf Yenilmez; "Atalarımızın bize bıraktığı en büyük servetlerden bir tanesi de lezzeti tartışılmaz olan mutfağımızdır. Mutfağımızın lezzetlerini Kanada halkına sunduğumuz zaman tepkinin nasıl olacağı ve Kanada'da yaşayan vatandaşların damak yapısına uyacağı konusunda kendimizden çok emindik. Bu tahminlerimiz bizi yanıltmadı ve Dünya'nın bir çok milletine ev sahipliği yapan ve hemen hemen her milletin içinde bulunduğu Kanada halkı, mutfağımızın eşsiz lezzetlerde olduğunu dile getirerek memnuniyetlerini bildiriyorlar." dedi.

Türk Mutfağının Toronto'da yaşayan insanların bir hayli ilgisini çektiğini belirten Yenilmez, "Misafirlerimizin mekanımızdan memnun bir şekilde ayrılıyor olması bizi ziyadesiyle memnun ediyor. Bunu ekip olarak bizim başarımızdır diye görmüyoruz. Eğer Atalarımız bize bu eşsiz mutfağı miras olarak bırakmasaydı, dünyanın bir ucunda Kanada insanlarına, Türkiye'mizi ve eşsiz yemek kültürümüzü tanıtarak hizmet veriyor olamazdık." diyerek Kanada'da yaşayan tüm halkı ve Türkiye'den gelen misafirleri, dünyanın bir ucunda eşsiz Türk yemeklerini tatmak için Pasha Turkish Restauranta davet etti.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!