Advert
Advert
Advert

Vali Yazıcı dereceye giren öğrencileri kabul etti

Rize Valisi Ersin Yazıcı, il genelinde kompozisyon, şiir ve çeşitli spor müsabakalarında dereceye giren Denizciler İlk ve Ortaokulu öğrencilerini kabul etti.

Vali Yazıcı dereceye giren öğrencileri kabul etti
Vali Yazıcı dereceye giren öğrencileri kabul etti admin

Vali Yardımcısı Mehmet Kurt, İl Milli Eğitim Müdürü Şemsettin Durmuş, Denizciler Ortaokulu Müdürü Şükrü Çağlayan ve öğretmenlerin de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Rize Valisi Ersin Yazıcı, öğrencileri başarılarından dolayı tebrik ederek, ''Yapılan bu güzel çalışmalardan, böyle güzel sonuçlar alınması bizleri mutlu ediyor. Hepimiz okullarımıza, beldelerimize, ilçelerimize hizmet etmek için varız. Elimizden gelen desteği göstermek bizim vazifemiz. Önünüzde uzun bir yol var. Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençler olarak başarılarınızın devamı için çalışmalarınıza devam edin" dedi.

Vali Yazıcı, gençlerin sportif, kültürel ve sosyal faaliyetlere katılımlarının önemli olduğunu belirterek, ''Bu amaçla ilimizde düzenlenen müsabakalarda başarılı olup il genelinde bizi temsil eden ve dereceye giren sporcu öğrencilerimizi kutluyorum. Bu çalışmalar sırasında çocuklarımıza her türlü desteği vereceğiz. Öğrencilerimiz masa tenisi, judo, satranç, badminton ve futbol gibi spor dallarında önemli başarılar elde ettiler. Hepsini tebrik ediyorum. Biz de öğrencilerimizi bu faaliyetlerini yapabilmeleri için gerekli fiziki alt yapı çalışmalarını yapıyoruz. Çocukların başarısına sağlamış oldukları katkıdan dolayı okul idarecilerini, öğretmenlerimizi ve öğrenci velilerini de tebrik ediyorum" dedi.

Başarının kolektif bir çalışmayla elde edileceğini vurgulayan Vali Yazıcı, "Başarı tek kişiye mahsus değildir. Öğretmenlerinin ve ailelerinin de katkılarını unutmamak gerekir. Bu başarılarınızın hayat boyu devamını diliyorum. Diğer arkadaşlarınıza da örnek ve rehber olun. Sizlerin akademik başarının yanı sıra sosyal ve kültürel faaliyetlere de önem vererek hayatta daha mutlu ve başarılı olmanızı istiyorum. Bizleri çok mutlu ettiniz sizlere çok teşekkür ediyorum" dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!