Advert
Advert
Advert

Rize ve Bursa arasındaki bağ güçlenerek devam eder

10-13 Mart günleri arasında gerçekleşecek olan 'Rize Günleri' için Bursa’da bulunan Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu Bursa Valisi Münir Karaloğlu'nu ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’yi makamlarında ziyaret etti.

Rize ve Bursa arasındaki bağ güçlenerek devam eder
Rize ve Bursa arasındaki bağ güçlenerek devam eder admin

Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu İlk olarak Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’yi ziyaret etti.

Bursa’da gördükleri ilgiden ve misafirperverlikten dolayı Bursa halkı adına Başkan Altepe’ye teşekkür eden Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu "Bu yıl Bursa’da yapılan  Rize günlerinin iki kardeş şehir arasında daha kapsamlı işbirliklerine vesile olur" dedi.

Başkan Altepe ise kardeş şehir Rize’yi Bursa’da ağırlamaktan son derece mutlu olduklarını belirterek iki şehir arasında oluşturulan dostluk köprüsünün bu vesile ile daha da pekiştiğini söyledi. Ziyaretin karşılıklı hediyeler taktim edildi.

Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu daha sonra ise aslen Rizeli olan Bursa Valisi Münir Karaloğlu’nu ziyaret etti. Vali Karaloğlu ile makamında bir süre sohbet eden Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu "Birçok Karadenizlinin yaşadığı Bursa’da bu yıl düzenlen etkinliğe ve Çaykur ürünlerine, Çaykur tanıtım TIR’ına gösterilen ilgi ve alakadan çok etkilendik ve bu bizi onurlandırdı" dedi.

'Valilik Şeref Defterini' imzalayan Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu ziyaretin sonunda Vali Karaloğlu’na Çaykur ürünlerinden oluşan hediye taktim etti.

Ziyaretten ve Rize’yi Bursa’da konuk etmekten dolayı mutlu olduklarını belirten Vali Karaloğlu: "Sizleri 'Ulu Şehir' Bursa'mızda ağırladığımızdan dolayı son derece mutluyuz. Umarım Rize ve Bursa arasında çeşitli etkinliklerle oluşturmaya çalıştığımız bu bağ, güçlenerek devam eder. Artık şehirlerin rekabetinin yaşandığı günümüz dünyasında, zirve yürüyüşüne bu iki güzel şehrimiz kol kola yürür" dedi.

çaykur imdat sütlüoğlu
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!